Létezik az, hogy nem tudjuk egymást elfelejteni?
Boldog párkapcsolatban élünk 10ève mind a ketten az exemmel. Csak ő az ő párjával èn az enyémmel. Vagyis már csak èltünk.
Nekem a szakításunk óta mindig előjön álmomban, főleg az az érzés amit vele éreztem. Ő pedig azt mondja, hogy szinte minden nap gondolt rám az elmúlt években. Most ért el arra a szintre, hogy felhívott és megtörte a hallgatást, a 3. telefonbeszélgetésnél már szinte úgy beszélgettünk egymassal mintha az a 10év nem is lett volna. Kitalálja a gondolataimat is.
Szerintetek van ilyen? Egyszerűen azt érzem, hogy nem telhet el nap már hogy ne hallhassam a hangját, mert belebolondulnèk ha újra elveszíteném. Pedig amikor együtt voltunk még csak a tizes éveink közepén jártunk, nem tudjuk egyszerűen hogy mi lehet az, ami ennyire megfogott minket a másikban. Ő kész lenne elválni a feleségétől miattam. Èn viszont nem tudom hogy mennyire vehetem komolyan. Hiszen személyesen nem is találkoztunk évek óta. Ő viszont biztos benne, hogy èn vagyok az igazi, és ez a mindent elsöprő szerelem-mint a filmekben.
Mit gondoltok?
Csak ennyi lenne? Beteljesületlen tini szerelem..?!
Ha beteljesülne akkor megnyugodánk és tovább tudnánk lèpni elfelejtve egymást?
Ez egy szép emlék ami elkísér,de ne felejtsük el az időközben jött változásokat!
Amit tiniként tapasztaltál, hittél,láttál az már mind a múlté.Nem tudnád ugyanazzal a szemmel látni,mi több a gondolataid is mást mondanának.
Mindig jobb egy "plátói szerelem" mint a közbejövő csalódás!
Amikor a zsenge korunkat éljük ami annyira tiszta,őszínte,minden rossz szándéktól mentes az sose fog visszajönni a későbbi életünkbe!
Egyébként,mitől szakadt meg a kapcsolatotok?
Ez csak egy fellángolás.
A mostani kapcsolatod milyen? Arról nem írsz. A mostani házasság? Gyerek? Ház? Vagy csak jársz valakivel?
Semmi garancia, hogy működne. Tiniként minden más.
Szerintem ha jó a mostani kapcsolatod, csak épp szürkébb-laposabb mint kezdetben, zárd rövidre ezt a fellángolást és a mostani kapcsolatodba fektesd az energiát.
De ha egy haldokló kapcsolatban vagy, akkor is előbb zárd le és várd meg míg a tiniszerelem is lezárja, addig semmiképp ne ugorj bele.
Létezik ilyen szerelem bár nagyon ritka és a nehézségek ugyan úgy megvannak és ugyan úgy dolgozni kell rajta. Ja és ugyan úgy elmúlik a rózsaszín köd, jönnek majd a szürke hétköznapok, a mókuskerék. Na majd akkor derül ki mennyire nagy is a szerelem.
Szóval lutri. De az egész élet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!