Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik nyáron jártok nudista strandra! Meg szoktátok nézni a pasik farkát amikor ott van előttetek teljesen meztelen?
10
azért .... te is tudod h ez egy szokásos sablonszöveg, és petrsze muszájk is ezt előadni, h ne legyen semmi szexuális töltete a dolognak, de azért álszentek se legyünk.
az ember szexuális lény, teljesen természetes, ha nem hagyja hidegen egy meztelen test látványa, főleg ha még tetszik is neki. tehát nincs ebben semmi letagadnivaló, csak hát persze mindig fontosabb a látszat meg az álszent látszat, mint a valóság.
és én tapasztalatból beszélek, mivel minden nyarat nudin töltjük, tehát elég jól látom azért a helyzetet. nem beszélve azokról, akik meg kifejezetten azért is jönnek oda, h nézegessék a nekik tetsző lányokat / fiúkat (egyik nemet se kell félteni ... ha van egy "jó srác", a lányok ugyanúgy megnézegetik alaposan, mint ahogyan a hímneműek a bombanőt).
de nincs ebben semmi rossz végül is, csak az ember természetes ösztönei működnek ... (szerencsés esetben)
petsze h nem arról szól. csak a másik odlalra se essünk át, h ne néznénk meg egy szép srácot / csajkt, éppen ki kit ugye. én is gyereklkorom óta nudicampingezek, és pont ezért tudom h bizony ismerősi körben is téma shzokott lenni ha akad 1-2 bombázó a környékünkön ...
de ebben mi a fura? az ember tök ösztönösen is felkapja a fejét arra, aki szép, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!