Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy fiú határozatlan akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú határozatlan akkor egy lány sem fogja őt vonzónak tartani?

Figyelt kérdés

A lányoknál nincs sok önbizalmam, meg nem nagyon tudom a jeleket hogy honnan látom hogy biztosan bejövök neki.

Múltkor is volt egy lány akivel sokáig egymás szemébe néztünk és egymásra is mosolyogtunk. Amiből úgy gondoltam hogy bejövök neki, de néha meg le sem szart, emiatt elbizonytalanodtam. Főleg ha látja rajtam hogy nincs sok önbizalmam akkor miért nem "segít".

2020. jan. 4. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos így van, ahogy írod. Legalább annyira fontos az önbizalom, mint a külső.

Ha egyik sincs meg, beszoptad, ott már tényleg csak a pénz segíthet :D

2020. jan. 4. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Nem feltétlenül! Vannak olyan lányok és milfek akik a tapasztalatlan szűz fiúkat kedvelik.

Ne add fel! Próbálkozz!

2020. jan. 4. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
#2 A milf meg a lány nem ugyanaz tee buzzancs
2020. jan. 4. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
+ egy mítosz, hogy a tapasztalatlan szűzfiúkat keresik.. Milfek általában 20on éves macsókat bírják.
2020. jan. 4. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

#3! "... lányok ÉS milfek ... "

Olvasni és értelmezni kellene!

2020. jan. 4. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 szóval még mindig azt állítod hogy a lányok, milfek két különböző faj
2020. jan. 4. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Egy pasi legyen határozott és magabiztos, fontos hogy tudja mit is akar az életben.
2020. jan. 4. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:

#6: Ember, egy lány = 14-25; nő: 25-35; milf = 35-45; cougar 45-55; granny: 55+

Minden korosztálynak más az érdeklődési köre, értékrendje, ahogy a férfiaknál is más egy 15 éves gyerek és egy 50 éves férfi.

2020. jan. 5. 08:04
 9/9 anonim válasza:
Számomra a határozottság nem csak azt jelenti, hogy mer-e kezdeményezni nálam a fiú vagy sem. Jó persze, örülök ha odajön, de ha látom, hogy bejövök neki (pl szemezésnél), akkor lehet elkezdek vele beszélgetni én. Tudja, mit akar és merje is kimondani. Ne mindig az legyen a válasz, hogy "nekem mind1"/ "nem tudom", nekem már ez is a határozottság kategóriába tartozik.
2020. jan. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!