Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban egy félénk, tutyi mutyi, határozatlan,
szüleinél lakó lány a kutyának sem kell, kb. annyi
esélye van egy ilyen nőnek társat találnia, mint egy
ugyanilyen férfinak?
Kettős mérce ide vagy oda, egy határozatlan lány még inkább aranyosnak is tűnhet, nem feltétlen negatívum, szemben egy határozatlan pasival.
2017. dec. 3. 18:43
Egyáltalán nem igaz. Sőt ebben van a legnagyobb kettős mérce a társkeresésben. Egy nő ha a szüleivel lakik, az okos, mert nem szórja ki feleslegesen a pénzt albérletre, és nem adósítja el magát "értelmetlen" saját lakás vásárlásra, a plusz rezsiről nem is beszélve.
Ha egy férfi a szüleivel lakik: mamahoteles lúzer!
Ha egy nő félénk, esetleg ügyetlenke az cuki. Ugyanez egy férfi esetében... nem is férfi.
2017. dec. 3. 18:46
Nem vagyok férfi, de valahol azért mindkét nemnél fárasztónak tartom az olyan szintű önállótlanságot, hogy az illető nem képes kb egy szöget sem beverni, vagy nem egy ilyen "jég hátán is megélek" típus. Általába az ilyen lányok azok, akikkel nem lehet még barátként sem menni sehova, mert mindenen kényeskednek meg nyafognak. Engem ez speciel kiborít nőként is egy nőben.
Amúgy meg igen, a nőknél jobban tolerálják a szendeséget, mellettük könnyebb erős, határozott férfinek tűnni és érvényesülni...:D
4/20 A kérdező kommentje:
1. Miért?...... Egy ugyanilyen pasi is lehet aranyos cuki és a sok nőnél ilyenkor előjön az anyai ösztön és fogja akarni a pasit.
Engem nem zavar, ha a szüleivel él, de akkor legalább legyen jó a kapcsolata velük. Ne kelljen kerülgetni őket azért, mert nincsenek jóban. Határozatlan? Relatív, hogy miként tekintünk erre. Szerintem nincs olyan ember, aki mindig mindenben határozott. Akkor az hü.lye. Egyáltalán nem esélytelen a dolog. Arról szól a történet, hogy akarja-e igazán két ember megismerni egymást, vagy csak amolyan elvagyunk, mint a befőtt szindróma áll fent.
Az első három tulajdonság tök pozitívan jön le egy nőnél, védelmező ösztönt ébreszt a férfiakban. A szülőknél lakás meg egy valóban komoly kapcsolatnál úgyis közös életté változik idővel, legalábbis a normális emberek így kéne, hogy gondolkozzanak. Egy ugyanilyen jellemzőkkel bíró férfi sokkal-sokkal nehezebb helyzetben van, mert egyszerűen mások az elvárások a férfiakkal és mások a nőkkel szemben.
2017. dec. 3. 18:47
Nem. A tutyimutyi félénk határozatlan szüleinél lakó férfi női megfelelője a csúnya nő gyerekkel.
2017. dec. 3. 18:48
2017. dec. 3. 18:53
#4 anyai ösztön? Pasit akarok magamnak, egy igazi férfit, nem egy cuki kisfiút.
2017. dec. 3. 19:14
Ha egy ferfi az anyai osztont hozza ki belolem, akkor az nem valoszinu, hogy a parom lesz. Nem gyereket akarok, hanem tarsat.
2017. dec. 3. 19:16
Kapcsolódó kérdések: