Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak kb. hány százaléka lehet tutyi mutyi, félénk típus ami a nők 99 százalékának nem vonzó?
Nincs erre statisztikai adat, ezért nem kéne általánosítani.
Személy függő.
Az előző hosszú kapcsolatom előtt kezdeményező voltam.
Aztán mikor 2 éve egyedül maradtam, elkezdtem ugyanazt, lehívni, elmondani, hogy szívesen találkoznék vele mondjuk nem csak a közös hobbi kapcsán, ráirtam neten a szimpatikus emberre.
Eredmény? Az elutasítások nem túl kulturált, válogatott formái, haveri kapcsolat azonnal megszskítása (pedig felfogom a nemet, és nem erőltetem tovább), neten letiltás, válaszra sem méltatás.
És mindez nagyon nem tini korú nőktől, érdekes, pont a fiatalabbaknak volt annyi becsülete és kedvessége, hogy őszintén annyit mondjon, bocs, de nem.
Mostanra feladtam a probálkozást, hónapok óta nem hívtam senkit randira. Nem vagyok pszichopata, nem tudok magasról tenni a visszajelzésekre, igen, nyomot hagy az emberen a folyamatos elutasítás.
Szóval nem mindenki kezdi úgy, hogy nem mer megszólítani egy nőt (Btw, a nők könnyen mondják, hogy nem nagy ügy, aztán ha visszakérdezek, hogy miért nem szólítják ők meg a nekik tetsző férfit, akkor kiderül, hogy még gyávábbak, mint a férfiak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!