Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Insta csajok sok farok képet kapnak naponta?
Olyanokra gondolok hogy 5 ezer követő felett és még bugyit sem vesz fel se melltartót csak hogy lehessen látni a bimbókat és a tevepatát is a feszes ruci alól.
Ilyen nők örülnek HA érkezik egy új farok kép? Attól is nagyobbnak hiszik magukat mint a lájkoktól?
F26
Nem vagyok indra csaj De még fullos se
Még is van egy rahedli kéretlen üzenetem pöts képekkel
Ez csak a küldőt minősíti
És hidd el nem csak Én mint egyszerű lamy tartom Szánalmasnak. De még az Ista lányok is röhögnek a sok gyökéren akik idáig süllyednek..
Ha nincs agyad nem a farkaddal fogod fel kelteni az érdeklődést... amelyik csaj meg a pénzre utazik az olyan is ...
Rengeteget, 10-től 50-ig, vagy még többet naponta. Olvasás nélkül törlik. Minél több követője van valakinek annál több levelet kap - nem fogja elolvasni őket, nincs ideje napi 100 levelet elolvasni.
Egyébként ahogy az #1-es leírta, önigazolást, önbizalom növelést keresnek, inkább a like-ok számát nézegetik. Egy "instacsaj" ha nem ismered nem lesz több számodra mint egy vizuális pixeltömeg, mert a te leveled sem fogja elolvasni (ahogy a többiekét sem). A neten nincs esélyed megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!