Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mégis mennyire hihető?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mégis mennyire hihető?

Figyelt kérdés

Adott egy nő, aki bevallja, 10 éve prostituált kisebb-nagyobb megszakításokkal. (Nem sugarbaby, hanem a 10k/fél-egy óra fajta.) Ebből tartja fenn magát (Pesten). Azt mondja 4 emberrel feküdt így le öszesen.

Jól látom, hogy csak szépíteni próbálja és ennyi kuncsaftból nem tudná magát fenntartani?

2020. jan. 4. 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
10 év alatt 4 ffi?! Nem, nem hiszem, hogy igaz.
2020. jan. 4. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én több férfivel voltam 10év alatt, mikor nem vagyok kapcsolatban. De ha végiggondolod rájössz te is. Egy átlag nő is többel van ennyi idő alatt
2020. jan. 4. 07:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem bennem van a hiba. Amúgy ha már a prostitúciót felvállalja valaki, az miért ilyen hülyeséggel mosdatja magát?
2020. jan. 4. 07:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert prosti. Hozzá szokott a hazudozáshoz.. Bocsánat a kivételektől, én is voltam szerelmes egy osztrák call-girlbe aztán jól pofára estem.
2020. jan. 4. 07:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Az elképzelhető, hogy nem főállásra gondolja, hanem kisebb kereset kiegészítésként. S bátortalan volt a tíz év alatt, vagy óvatos, bla-bla... Aztán ott van az is, ha egy nő mond valamit, azt mindig be kell szorozni hárommal.

Szerintem így próbál rávezetni, hogy támogatni is kéne, csak Te akkor mamlasz vagy, hogy ide jössz kérdezősködni, ahelyett, hogy rájárnál rendszeresen egy havi Tescos bevásárlásért.

2020. jan. 4. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az inkább napi 4 pali naponta, 10 éven át! 🤔

33/F

2020. jan. 4. 08:36
 7/7 A kérdező kommentje:
#5. Ezzel csak az a gond, hogy tőlem alig akart elfogadni valamit, merthogy azzal adósnak érezné magát...költöttem eleget már rá...stb. Szóval ilyen szempontból nem voltam mamlasz.
2020. jan. 4. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!