Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kivel szexelnétek inkább? Akinek Opel Astra G kombija van, vagy akinek Audi A4 Avant?
Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 12:53
11/22 anonim válasza:
Egyiket se tudom, hogy milyen kocsi, de megnéztem a neten. Az Audi egy hajszállal jobban néz ki. Csak a gyerek nem a kocsira fog hasonlítani...
12/22 anonim válasza:
10
Hátul Videoton hangszórók, elöl a tükrön rókafarok, a tulajon BalázsPali-haj, aranylánc kívül a pólón és melegítőgatya? Hm?
13/22 anonim válasza:
Akinek 3 évnél nem régebbi Mercedese van. Remélem. (Nekem az van, és a lányok mégsem szexelnek velem. Csak egy, de így tökéletes, mert őt szeretem. Ja, és másik, 14 éves autóm volt, amikor összejöttünk.)
14/22 anonim válasza:
Nekem A4 van, de nem tolonganak a csajok :D
15/22 anonim válasza:
Mindkettő kombi, papás, így egyikkel sem.
16/22 anonim válasza:
Nekem 1200-es Zsiga van, citrom.
17/22 anonim válasza:
G Astra
Legalbb lesz potalkatresz a kocsimhoz 😂
18/22 ZoltanAnglia válasza:
Nekem Meg alap biciklim... Na... Erre melyik csak bukik? :)
19/22 anonim válasza:
Azzal, aki nem azzal meri, hogy mekkora király, hogy milyen kocsija van 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!