Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belehalok amikor azt a fiút a barátnőjével, valaki írna, aki ugyanezt élte át? 22/L
Meg sose volt senkim
O nagyon megtetszett és elutasított
Olyan megalázó volt
Már lassan két éve megvan neki a barátnője
Hogy lehet egy olyan embert szeretni, aki szó szerint elutasít? Hogy lehet egyáltalán bárkit is szeretni, ahol az érzés csak egy irányba működik? Csak én nem értem ezt? Oké, ha az lenne a felállás, hogy meg sem próbáltad, és talán ott van az esélye, hogy te is lehetnél most vele...De nem ez történt! Miért nem próbálja meg senki kicsit tudatosan felülírni magában ezeket az érzéseket? Mert emberek vagyunk, higgyétek el, lehetséges, csak nagy akaraterő kell. Ami veled történt az nem megalázó. Csak azért mert nő vagy, a srác pedig becsületesen elutasított egy lehetőséget, mert ő egy másikat jobbnak látott, ebben semmi rossz nincs, teljesen korrekt volt tőle. Nagyon alacsony szinten van még az érzelmi intelligenciád, ahogy látom több ponton is. Ezt nem bántásból mondom, hanem csak azért, hogy tudd, van mit jócskán fejlesztened még magadban. Nem lenne könnyebb, ha tudatosan is tudnál irányítani magadban érzéseket, és nem szenvednél ennyit?
Az a másik probléma, ha most úgy szólnak hozzád, hogy jaj te szegény, meg biztosan nagyon fáj neked, de majd jobb lesz, meg hogy a másik srác nem érdemel meg téged, és ehhez hasonlók...Na tudod ezektől nem leszel jobb, ettől nem fogsz fejlődni se.
Vannak barnító krémek, és vegyél virágos szoknyát, puffos blúzt.
Addig voltál szimpatikus, amíg ezt az utolsó előttit nem olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!