Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belehalok amikor azt a fiút a barátnőjével, valaki írna, aki ugyanezt élte át? 22/L
Meg sose volt senkim
O nagyon megtetszett és elutasított
Olyan megalázó volt
Már lassan két éve megvan neki a barátnője
Hát ha van barátnője, szerintem ebben semmi megálazó nincs!
Egyszerűen őt szereti, és vele akár lenni, ilyen egyszerű, keresgélj tovább, nem csak ő létezik a földön...
33/F
Két opció van!
1. elfogadod
2. harcolsz,de nem biztos,hogy megéri!
ha már küzdeni kell érte,és úgy szeret beléd,az megint nem lesz jó! Szerintem enged el,az a legjobb! Majd lesz neked sokkal jobb!
Én átéltem ugyanezt férfikánt, jobban jársz ha nem látod a barátnőjével, nagyon, nagyon fájna.
Egyetlen járható út elfelejteni, szexuális életet folytatni más férfival.
Anélkül nem fogod tudni elfelejteni évek alatt se, ha nem találsz mást helyette.
Ha szeretnéd nyugodtan írj rám 25F, ha akarod én elfelejtetem veled :D
De figyelj már semmi sem örök, lehet csak pár hónapig lesz a csaj vele, vagy pár évig nem lehet tudni.
Nem két éve sóvárog érte, azóta van a pasinak párja.
Várhatsz, remélve, hogy megromlik a kapcsoalt és lesz esélyed nála; vagy továbblépsz és kersel egy másikat. Előtte érdemes túllépni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!