Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belehalok amikor azt a fiút a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belehalok amikor azt a fiút a barátnőjével, valaki írna, aki ugyanezt élte át? 22/L

Figyelt kérdés

Meg sose volt senkim

O nagyon megtetszett és elutasított

Olyan megalázó volt

Már lassan két éve megvan neki a barátnője

2020. jan. 3. 00:29
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*barátnőjével látom
2020. jan. 3. 00:29
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha van barátnője, szerintem ebben semmi megálazó nincs!

Egyszerűen őt szereti, és vele akár lenni, ilyen egyszerű, keresgélj tovább, nem csak ő létezik a földön...

33/F

2020. jan. 3. 00:32
 3/18 anonim ***** válasza:
26%
Én átéltem, de nem hagytam magam, enyém is lett a srác ;)
2020. jan. 3. 00:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem akarsz továbblépni? Két éve epekedni egy olyan után, aki pofára ejtett, kicsit beteges.
2020. jan. 3. 00:44
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Két opció van!

1. elfogadod

2. harcolsz,de nem biztos,hogy megéri!

ha már küzdeni kell érte,és úgy szeret beléd,az megint nem lesz jó! Szerintem enged el,az a legjobb! Majd lesz neked sokkal jobb!

2020. jan. 3. 00:54
 6/18 anonim ***** válasza:
#4-nek igaza van. ereszd el,ez már nem egészséges.
2020. jan. 3. 01:00
 7/18 anonim ***** válasza:
26%

Én átéltem ugyanezt férfikánt, jobban jársz ha nem látod a barátnőjével, nagyon, nagyon fájna.

Egyetlen járható út elfelejteni, szexuális életet folytatni más férfival.

Anélkül nem fogod tudni elfelejteni évek alatt se, ha nem találsz mást helyette.

Ha szeretnéd nyugodtan írj rám 25F, ha akarod én elfelejtetem veled :D

De figyelj már semmi sem örök, lehet csak pár hónapig lesz a csaj vele, vagy pár évig nem lehet tudni.

2020. jan. 3. 02:11
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
ez tényleg beteges. rövid az élet ehhez, pláne a fiatalság.
2020. jan. 3. 03:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Én belestem vkibe, akivel nagyon jóban voltam. Ő nem utasított vissza. Csak máshogy alakultak a dolgok, s lett vkije. Olyan 5-6 hónapja. (Tudok róla kb 3 hónapja) Még mindig fájdalmas tud lenni, ha látom az "i love you sooo much" dolgokat. De mellette örülök, hogy boldog.
2020. jan. 3. 03:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem két éve sóvárog érte, azóta van a pasinak párja.

Várhatsz, remélve, hogy megromlik a kapcsoalt és lesz esélyed nála; vagy továbblépsz és kersel egy másikat. Előtte érdemes túllépni rajta.

2020. jan. 3. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!