Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pártok kérné, meghagynatok a punciszőrötöket?
Figyelt kérdés
Nem kellene teljesen, már az is jó, ha egy kicsi maradna...2020. jan. 2. 21:00
11/19 anonim válasza:
Igen és akár máshol is. Volt is rá példa.
12/19 anonim válasza:
Én simán, a szőrtelenítés iszonyat macerás és fájdalmas... 22/L
13/19 anonim válasza:
Imádom a szőrös nunit.
Van itt olyan lány, aki allul szőrösen hagyja, de elől borotválja?
Ergo összezárt lábbal borotváltnak néz ki, szétnyitva látszik csak h szőrös.
15/19 A kérdező kommentje:
Sajna a párom azt szereti ha full csupasz.
2020. jan. 3. 21:25
16/19 anonim válasza:
Én eleve meghagyom, nemcsak mert a nőgyógyászom szerint egészségtelen és a média agymosása az intim szőrtelenítés, de nekem fájdalmas is és semmilyen módszerhez nem "szokott hozzá" a bőröm, mindig gennyes vörös hólyagok a végeredmény. Ha a párom elvárná, hogy ezzel kínozzam magam, nem sokáig nevezhetné magát a páromnak szerintem.
17/19 anonim válasza:
Én szeretném, ha olyan barátnőm lenne, aki 100%-ig meghagyja. :-) 32F
18/19 anonim válasza:
Szerintem arra nem kéne senkit rávenni, hogy olyan helyen hagyja meg, ahol őt zavarja. Én intim részen simán meghagynám. De ha arra akarna rávenni valaki, hogy a lábamon vagy hónaljamon hagyjam meg, azt nem tenném meg. Nagyon zavarna.
19/19 anonim válasza:
A férjem csupaszon szereti, nekem viszont sokkal izgatóbb a fazon, egy-kétujjnyi csíkkal.
Párszor hanyagoltam már a szőrtelenítést, aztán megcsináltam fazonra, de végül mindig leszedtem.
Most lehet meghagyom azt a kis csíkocskát, max leszedi ő.😁
Azt hozzá kell tennem, hogy szerintem a férjem még nem találkozott fazonos p.ncival, így "közelről" nem tudja milyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!