Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hol, mikor szólítotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hol, mikor szólítotok le lányt? Mit csináljak, hogy valaki leszólítson?

Figyelt kérdés
Viselkedésről lenne szó főképp, meg helyről. Menjek sétálni a parkba egyedül? Őszintén nem tudom hol találkozhatnék valakivel.
2020. jan. 1. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerencsések azok, akiknek van kutyusuk.
2020. jan. 1. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Internetes, normális társkereső a Randivonal.
 3/14 StevenUp ***** válasza:
Miért akarsz "Valakivel" egyáltalán találkozni?
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Én nem szólítok le senkit még ha útbaigazításról van szó, vagy vigyorog rám akkor sem mivel nem akarok hülyét csinálni magamból.
2020. jan. 1. 21:16
 5/14 A kérdező kommentje:

Tindert próbáltam/próbálgatom, de nem szeretnék neten ismerkedni (itt sem).

Párkeresés céljából kérdezem, azért szólítsanak le, hogy randira hívjanak.

2020. jan. 1. 21:17
 6/14 StevenUp ***** válasza:
100%

És az jó ha boldog boldogtalan randira hív?

Akkor gyere velem holnap lángost enni...

Iszunk egy kávét és beszélgetünk az élet nagy dolgairól

2020. jan. 1. 21:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Én most leszólítanálak..
2020. jan. 1. 21:24
 8/14 A kérdező kommentje:

Nyilván nem, de mit kellene tegyek ahhoz, hogy ismerkedjek valakivel? Rengetegszer hallom, hogy lányt nem lehet leszólítani, mert milyenek vagyunk. Hát engem nem is sűrűn szoktak az utcán. És nem a kinézetemmel van a gond.

Ha ez egy halott ismerkedési forma, akkor mi maradt?

2020. jan. 1. 21:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol! Buszon, piacon, villamoson, lépcsőházban, vonaton, könyvtárban, kiállításon, mangalica és akármilyen fesztiválokon, stb!

A siker azon is múlik, hogy mennyire vagy nyitott! F.

2020. jan. 1. 21:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg egy barátnődet kísérjen el pár rendezvényre. Vagy te mondd neki időnként hogy szívesen elkíséred ide-oda. Hátha mázlid lesz. Járj el rendezvényekre, kiállításokra. Hagyj el látványosan direkt valami filléres cuccot (sálat, mintás zsebkendőt) és hagyd hogy felvegye a pasi akivel előzőleg szemeztél. Csak veszi a lapot.

De flörtölni (nézz utána hogy kell) ne felejts el.

2020. jan. 1. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!