Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, naponta hány lányt szólítotok le? Én 20 körül, néha 1-1 siker összejön.
Figyelt kérdés
2019. nov. 20. 22:52
1/20 anonim válasza:
1et se. Tinderen kapom a matcheket.
3/20 A kérdező kommentje:
a tinder nem a valóság, ahol bizonyítottan a profilok 80%-a kamu, kitalált.
2019. nov. 20. 22:55
4/20 A kérdező kommentje:
2. na igen, az tutibb.
2019. nov. 20. 22:55
5/20 anonim válasza:
Egyet sem. De sokakkal beszélek nap-mint-nap, egész tűrhető haverságban vagyok velük. Kivételt képeznek azok akiknek a külseje feszélyez, de a többiekkel egész jól elvagyunk, csak ugye én "nem számítok" ismerkedés téren, így ez marad is örökké :)
6/20 anonim válasza:
Egyet sem, nincs is rá igényem. Van egy lány akivel úgy elvagyok de egyáltalán nem a barátnőm.
7/20 A kérdező kommentje:
utolsó, és az elég?
2019. nov. 20. 23:14
8/20 anonim válasza:
Wow, naponta egyet sem. Egy kezemen megtudom számolni, hogy hány teljesen ismeretlen lányt szólítottam le. A kapcsolataim közös társaságból lettek, ismerős által vagy neten írtak rám/jelöltek be.
9/20 anonim válasza:
Ez akkor működik, ha az ismerőseid egy helyről vannak. De az enyémek mind más-más helyről vannak, egymáshoz szinte semmi közük nincs. Nekem ez így nem rossz, mert mindig van 1-1 ismerősöm a legtöbb helyen, de ugyebár az pl. így kivitelezhetetlen amiről írtál.
10/20 anonim válasza:
Életemben nem szólítottam le nőt, de volt hogy 1 év alatt 20 lánnyal voltam. Főleg netről és személyes ismertség révén. Kapcsolatban vagyok, tehát a nulla várhatóan maradni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!