Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexel kezdeni az új évet?
Figyelt kérdés
Állítólag azt fogod csinálni egész évben amit január elsején csinálsz. Ezért arra gondoltam szexel indítom az évet.Mivel nincs barátnőm kinéztem egy MILF-et a rosszlányokról, de még sohasem fizettem a szexért. Szerintetek jó ötlet?2020. jan. 1. 12:50
1/9 anonim válasza:
Vigyázz, mert akkor egész évben fizetned kell a szexért! Ami a helyesírást illeti, aki január 1-jén szexel, az szexszel indítja az évet.
2/9 anonim válasza:
A prosti gázabb minthogy szüzen halj meg.
3/9 anonim válasza:
2:
Épp fordítva a gáz. Ki akarna kezdeni egy tapasztalatlan férfival? Senki, elmondanám neked.
4/9 anonim válasza:
Ezt elbuktad,mert éjfélkor kellett volna csinálni.
5/9 A kérdező kommentje:
miért éjfélkor?még most is elseje van.
2020. jan. 1. 13:31
6/9 anonim válasza:
Ezt a mondást meg nem hallottam 😜
En nem akarom ezt csinálni ::(( nem az én dolgom.
Én csak könnyítettem magamon egy jó forró kád vízben, és a pezsgő elvette az eszemet, egy kicsit be csicsentettem....
Az evet ezzel zártam és ugyan azzal nyitottam 😀
A szilveszter éjjel , forró pezsgő fürdő és a jéghideg ittal volt a bűnös . 😊na és az elmaradhatatlan magány. 😭
7/9 anonim válasza:
6:
Nem perzselt meg az a jó forró víz?:D
8/9 anonim válasza:
Inkább nyelvtannal indítsd!
Szex + (-val,-vel) = szexszel
Szívesen! 😇
9/9 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, akkor nyugodtan. Ez olyan mint egy utazás, csak az többe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!