Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz ha én a szex helyett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha én a szex helyett amit soha nem kaphattam még meg egy lánytol se inkább olyan dologgal töltöm ami felér a szexel vagy még jobb is nála? 23/F

Figyelt kérdés
Bár nem tudom milyen érzés igy hülyeség azt irni hogy jobb dolog annál amivel töltöm az időt de nekem ez okoz örömöt és mennyországot !!
2019. dec. 21. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem illegális csináld
2019. dec. 21. 08:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem !! :D

Ez a dolog a zenélés ! Hobbiként muzsikálok ! Nekem ez okoz örömöt ! Majdnem hogy nekem ez a vágy !

2019. dec. 21. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csináld kit érdekel?
2019. dec. 21. 08:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"inkább olyan dologgal töltöm ami felér a szexel vagy még jobb is nála"

mindenki önálló értékrenddel rendelkezik, a sajátodat te ismered, ha te ettől vagy boldog, akkor csináld :)

2019. dec. 21. 08:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod mi ér fel a szexxel,ha még nem is csinaltad?De azért zenélni se rossz,gondolom.Én csak hallgatni szoktam.
2019. dec. 21. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem tudom értelmezni a kérdést?
2019. dec. 21. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mégis foglalkoztat a dolog, mert ha nem így lenne, a szórakozás rovatban engedted volna szárba szökkenni ifjonti gondolataid. Ebből a szempontból nézve nettó idiotizmus minden sorod.
2019. dec. 21. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagy örömet okoz, hogy zenélhetek, ha nem is profi szinten. Templomokban éneklek és orgonálok.

De bevallom őszintén, azért nekem ennek ellenére hiányzik egy párkapcsolat -ennyi évesen- és az azzal járó intimitás, érzelmek stb.

Azzal viszont tisztában vagyok, hogy ahová járok zenélni, ott nem fogok tudni senkivel sem megismerkedni, mert oda fiatalok nem járnak nagyon , csak idősebbek.

Ma is lesz egy esküvő, lelkileg meg szokott érinteni, de majd túl élem azért.

42/F

2019. dec. 21. 11:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem'tom szerintem a szex az egyik legjobb dolog a világon :) Ettől ha szeretsz zenélni még csináld, szeretek én is gitározgatni de attól a szex az még szex :P
2019. dec. 21. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!