Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha én a szex helyett amit soha nem kaphattam még meg egy lánytol se inkább olyan dologgal töltöm ami felér a szexel vagy még jobb is nála? 23/F
Egyáltalán nem !! :D
Ez a dolog a zenélés ! Hobbiként muzsikálok ! Nekem ez okoz örömöt ! Majdnem hogy nekem ez a vágy !
"inkább olyan dologgal töltöm ami felér a szexel vagy még jobb is nála"
mindenki önálló értékrenddel rendelkezik, a sajátodat te ismered, ha te ettől vagy boldog, akkor csináld :)
Nekem is nagy örömet okoz, hogy zenélhetek, ha nem is profi szinten. Templomokban éneklek és orgonálok.
De bevallom őszintén, azért nekem ennek ellenére hiányzik egy párkapcsolat -ennyi évesen- és az azzal járó intimitás, érzelmek stb.
Azzal viszont tisztában vagyok, hogy ahová járok zenélni, ott nem fogok tudni senkivel sem megismerkedni, mert oda fiatalok nem járnak nagyon , csak idősebbek.
Ma is lesz egy esküvő, lelkileg meg szokott érinteni, de majd túl élem azért.
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!