Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vezessem rá, hogy meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá, hogy meg akarom dugni?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel majdnem 2 hónapja vagyunk együtt és nem az a kezdeményezős típus, finoman szólva hozzáteszem.

Eddig mindent engedett, a tipi tapi megy, engedi, hogy a cicijét fogdossam, persze csak ruhában, a punciját is szintén csak ruhában, de hiába próbáltam "úgy" közeledni mindig nevetve eltol magától.

Persze ezt úgy kell elképzelni, hogy rámászok tapizom, jó eddig oké, aztán amikor húznám le a bugyiját már lök is el, ilyenkor aztán hagyom is az egészet, utána persze nevetünk az egészen, de eléggé sz*r nekem, hogy ilyen nem is tudom, bizonytalan vagy bizalmatlan, vagy mindkettő.

Szerintem ő nem is nagyon hiszi, hogy én komolyan gondolom, pedig de.

Már nagyon meg szeretném dugni, mert egy tünemény az egész csaj úgy ahogy van, de nagyon nem adja be a derekát.

Mit vessek be? Vagy magamat? :D

2019. dec. 31. 16:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kommunikáció próbáld meg csodákra képes ja vagy ne legyél töketlen és mond meg neki mit szeretnél, persze ne úgy hogy basznalak
2019. dec. 31. 17:11
 12/17 A kérdező kommentje:

Pedig én pont így akarnám, tudom gáz, de ha nem így adom elő akkor annak néz aminek írtál is, ha meg így adom elő akkor meg egy skalpvadásznak, pedig szó sincs erről.

És ha csak letámadnám hirtelen? Hátulról, vagy amikor alszik?

A barátotok csinált már ilyet? vagy a barátnőtök mit szólt ehhez? Ez akkor még 2 kérdés, ha válaszoltok írjátok meg legyetek szívesek. Kösz.

2019. dec. 31. 17:16
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Pont akkor lennél egy suttyó ha akkor amikor alszik, beszéld meg vele vagy ha tudod mire vágyik tedd meg azt
2019. dec. 31. 17:25
 14/17 anonim válasza:
45%
Meg akarlak dugni csaje
2019. dec. 31. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnád megerőszakolni, az büntetendő! Az, hogy nagyon kívánlak, és szeretkezni akarok veled nem kimondható számodra?
2019. dec. 31. 17:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom megerőszakolni, bocsánat, nem vagyok egy érzéketlen ember, de gondoljatok bele, hogy itt van melletted (jelen pillanatban nincs) egy szexi huszonéves lány aki csak veled szeret néha vadulni mással szégyenlős én nem engedi. Persze utalgatni tényleg szokott rá, de nem meri, gondolom én.
2019. dec. 31. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Basszus, szegény kérdező kell magyarázkodjon azért, mert 21 évesen meg akar dugni egy 24 évest csajt? Aki amúgy a barátnője?

Kicsit rámenősebb kell legyél, vagy mondd el neki, hogy nagyon vágysz rá, tombolnak a hormonjaid. Lepd meg valamivel, vagy vidd el valahova, aztán menjetek el egy hotelbe, wellnessbe, ilyesmi.

2020. jan. 1. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!