Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vezessem rá, hogy meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá, hogy meg akarom dugni?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel majdnem 2 hónapja vagyunk együtt és nem az a kezdeményezős típus, finoman szólva hozzáteszem.

Eddig mindent engedett, a tipi tapi megy, engedi, hogy a cicijét fogdossam, persze csak ruhában, a punciját is szintén csak ruhában, de hiába próbáltam "úgy" közeledni mindig nevetve eltol magától.

Persze ezt úgy kell elképzelni, hogy rámászok tapizom, jó eddig oké, aztán amikor húznám le a bugyiját már lök is el, ilyenkor aztán hagyom is az egészet, utána persze nevetünk az egészen, de eléggé sz*r nekem, hogy ilyen nem is tudom, bizonytalan vagy bizalmatlan, vagy mindkettő.

Szerintem ő nem is nagyon hiszi, hogy én komolyan gondolom, pedig de.

Már nagyon meg szeretném dugni, mert egy tünemény az egész csaj úgy ahogy van, de nagyon nem adja be a derekát.

Mit vessek be? Vagy magamat? :D

2019. dec. 31. 16:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki!
2019. dec. 31. 16:22
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
Hát bizony ezért előbb nyalni kell.
2019. dec. 31. 16:25
 3/17 A kérdező kommentje:

"ehhez előbb nyalni kell"

Ez kétértelmű. :D

Te mire értetted?

2019. dec. 31. 16:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szűz még?
2019. dec. 31. 16:30
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
A megfogalmazás ("meg akarom dugni") és az alapján, hogy vele ezt nem tudod megbeszélni, én sem hinném, hogy komolyan gondolod. Mármint a dugást igen, de azt nem, hogy ez egy szerelem alapú, komoly, tartós kapcsolat lenne, hiszen már eleve a kommunikáció sincs meg köztetek. Szóval lehet jobb lenne a farkad helyett előbb az agyadat bevetni nála.
2019. dec. 31. 16:31
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
5!
2019. dec. 31. 16:32
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

Háááát hatalmas lehet a szerelem ha a legfontosabb, hogy "már nagyon meg szeretnéd dugni" bár végül is, ha egy csinos nőről van szó akkor érthető :)

Egyébként mindent jól csinálsz, csók, tipi-tapi, majd nyúlj be a bugyiba, ha ott már nedves csak utána akard lehúzni (persze a megfelelő helyen és időben). Ha visszautasít akkor mond meg neki, hogy kívánod és szexet szeretnél vele. Ha elutasítja akkor gondolkozz, hogy még meddig vársz újabb 2 hónapot, vagy 2 évet arra ami lehet sosem következik vele be? Keress másik csajt itt az új év, kezd új lappal :)

2019. dec. 31. 16:33
 8/17 A kérdező kommentje:
Másik lány? Nem. Terveim közt sem szerepel, a láthatáron sincs, nem is akarom, de ezt nagyon, hogy tényleg szeretnék vele dugni.
2019. dec. 31. 16:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne dugni akarj vele, hanem szeretkezni.

Hány évesek vagytok? Szűzek? Beszéltetek a szexről, hogy mit szeretnétek?

2019. dec. 31. 16:55
 10/17 A kérdező kommentje:

én 21 ő 24.

Egyikünk sem szűz már, de neki előttem csak egy barátja volt, gondoltam már arra, hogy emiatt húzódik el amikor odanyúlkálok, én meg előtte 4 lánnyal voltam ebből 1 komoly volt. Szeretném ha vele is az lenne, de egyébként ő is fogdossa a farkam hol gatyán keresztül, hol boxerben, de amikor le akarom venni az alsóm, akkor lefogja a kezemet.

2019. dec. 31. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!