Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sulis hátizsákom alját, vagy a seggem nézhette? 😂
Figyelt kérdés
Nem most történt, de most filozgattam a srácon és eszembejutott:))
Előtte álltam, és hangosan felszólalt én megfordultam arcára néztem és vagy a táskám, vagy a seggem nézte de az biztos hogy valamit ott lent:)) A fenekem középéig ér körülbelül a hátizsák, úgyhogy leginkább a fenekem alja látszódott, de az nem biztos hogy annyira érdekes lenne.
2019. dec. 30. 17:07
11/20 anonim válasza:
10. "mefmutaros a popais" Ez mi? Ez franciául vagy spanyolul van?
13/20 anonim válasza:
Csak a táskád tetszett neki, próbálta memorizálni a kinézetét, hogy ő is vehessen magának egy olyat.
14/20 anonim válasza:
Nem csak nézte de el is képzelte milyen feneked lehet !
15/20 anonim válasza:
Tuti a feneked nézte én ha beleképzelem magam a srác helyébe már keményedik is a szerszám 😌
F/28
16/20 anonim válasza:
Szerintem már beleképzelte a pompolódba a brét!
17/20 anonim válasza:
biztos szakadt volt a táska, és szóródott ki belőle minden szar
18/20 anonim válasza:
Csajszi...Kepet a fenekedrol es a taskarol is :D
Anonym az egesz.....Nem fog felismerni poporol senki.
Habar...ha kulonleges popid van.... :D
19/20 anonim válasza:
Lehet hogy akkora segged van hogy utazótáska volt a hátadon és ilyet még nem látott
20/20 anonim válasza:
Én voltam az, és a seggedet néztem. Szép kerek volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!