Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismertek olyan oldalt ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan oldalt ahol szűz fiúk vannak? Lent kifejtve

Figyelt kérdés

Egy barátnőmmel megfogadtuk hogy a jövő évben minél több szexuális fantáziát akarunk megvalósítani. Nekem az egyik hogy egy szűz pasinak vegyem el a szüzességét. Csak az a gond hogy nem tudom hol kezdjek keresgélni. Mert az ilyen pasik nagyrésze visszahúzódó, nem nagyon jár bulikba(vagyis eddig akivel találkoztam) így elég nehéz rájuk találni. Tudnátok valami helyet, oldalt ajánlani ahol van esély ilyeneket találni?

Légyszíves hanyagoljátok a "kamu" s társai hozzászólásokat, mert semmi kamu nincs benne. Minden értelmes választ előre köszönök.

2019. dec. 29. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Gusztustalan
2019. dec. 29. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Kamu a kérdező, privátokra nem válaszol.
2019. dec. 29. 19:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Mert talán nem itt keresek?! Lehet azért nem válaszolok. Amúgy meg megsúgom, hogy annak válaszolok aki normális stílusban ír, és van valami fogalma a helyesírásról.
2019. dec. 29. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

Jelen.

18F

2019. dec. 30. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!