Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is jó azoknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jó azoknak a fiúknak, lányoknak akik könnyen találnak partnert?

Figyelt kérdés

És fiatal koruk óta szexelnek?

Én kicsit irigylem őket, mert én nem tudom sem barátnőt sem alkalmi partnert találni...

Jo lehet nekik.

Én 22 vagyok de már egy éve nem voltam lánnyal.

2019. dec. 28. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el örömlányhoz
2019. dec. 28. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki megtalalja a parjat. Nincs olyan hogy valaki nem tud csajozni. Nekem van tobb olyan fiu ismerosom aki egyaltalan nem jo pasi kulsore de jo a dumajuk udvariasak de nem nyalgepek es sorra kurogatjak a csajokat:D szoval olyan nincs hogy valaki nem tud SENKIT felszedni. Gyakorolj, sportolj, izmosodj, fejleszd a kommunikacios keszsegeid stb

(Mellesleg egy ev nem olyan durva kihagyas)

L

2019. dec. 28. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb itt hisztizni mint tenni érte bármit is. :D

2019. dec. 28. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Így nem is leszel senkivel. Nyilván szerencsések. De azt nem látod hányszor esnek pofára. Egy idő után pedig nem talál komoly partnert mert mindenki tudja,hogy csak 1körös a srác.

Te is járj konditerembe járj társastáncolni járj emberek közé és a nagy számok törvénye alapján találsz párt.

2019. dec. 28. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, vhogy nekem sem jön össze
2019. dec. 28. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
#2 vagyok: meg azt hozzafuznem hogy en eleg csinos no vagyok es ne gondold hogy ez akkora aldas lenne. Igen, sokan probalkoznak be es ‘konnyu’ partnert talalni szexre, DE ezek tobbsege egy tusko nofalo. A normalis rendes sracok sokszor ugy erzik ‘jaj ugysem lenne eselyem nala’ vagy ugy erzik sokkal jobb no vagyok mint ok pasiban, felnek hogy sok az udvarlom es nehezebb lenne megtartani/ megcsalnam oket vagy azt gondoljak ures feju vagyok (csak mert jol nezek ki) es meg sorolhatnam. Szoval baromi jo hogy sok pasi nyaladzik de mit kezdjek veluk..az eddigi parjaim olyanok voltak hogy jo jo de emberileg.. fuh.. ugyhogy en mar az elmult evekben egyedul voltam, csak szexkapcsolataim voltak de azok eleg uresek ugye. Es sokszor csak felidegesitettek, nem olyanok voltak emberileg akikkel barmit szivesen csinalnek.. ezert en se voltam most 1 evig senkivel pedig rengeteg lehetosegem lett volna. Mig azt latom hogy a kevesbe csinos vagy jokepu ismeroseim mar kb eletre szolo szerelmet talaltak meg normalis tobb eves parkapcsolatban vannak es jol megvannak a parjukkal. A feltunoen jokepu pasik meg szep lanyok meg csaponganak es nehezen tudnak normalis part talalni
2019. dec. 28. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Mit szólná hozzá #2, ha ismerkednénk? Figyelj rossz vége nem lehet, ha úgy van, dugunk 1-et :P
2019. dec. 28. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne itt sajnáltasd magad h te feltűnően szép, jó csaj vagy, és ezért senkinek sem kellesz.

Biztos azért nem mert nem úgy viselkedsz a pasikkal ahogy azt kellene.

Képzeld én is jó csaj vagyok( mások elmondása szerint) de mégis van párom. Naa ez akkor hogy van?

Kérdező!

Tegyél ellene, ne itt siránkozz.

2019. dec. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!