Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jó azoknak a fiúknak, lányoknak akik könnyen találnak partnert?
És fiatal koruk óta szexelnek?
Én kicsit irigylem őket, mert én nem tudom sem barátnőt sem alkalmi partnert találni...
Jo lehet nekik.
Én 22 vagyok de már egy éve nem voltam lánnyal.
Mindenki megtalalja a parjat. Nincs olyan hogy valaki nem tud csajozni. Nekem van tobb olyan fiu ismerosom aki egyaltalan nem jo pasi kulsore de jo a dumajuk udvariasak de nem nyalgepek es sorra kurogatjak a csajokat:D szoval olyan nincs hogy valaki nem tud SENKIT felszedni. Gyakorolj, sportolj, izmosodj, fejleszd a kommunikacios keszsegeid stb
(Mellesleg egy ev nem olyan durva kihagyas)
L
Egyszerűbb itt hisztizni mint tenni érte bármit is. :D
Így nem is leszel senkivel. Nyilván szerencsések. De azt nem látod hányszor esnek pofára. Egy idő után pedig nem talál komoly partnert mert mindenki tudja,hogy csak 1körös a srác.
Te is járj konditerembe járj társastáncolni járj emberek közé és a nagy számok törvénye alapján találsz párt.
Ne itt sajnáltasd magad h te feltűnően szép, jó csaj vagy, és ezért senkinek sem kellesz.
Biztos azért nem mert nem úgy viselkedsz a pasikkal ahogy azt kellene.
Képzeld én is jó csaj vagyok( mások elmondása szerint) de mégis van párom. Naa ez akkor hogy van?
Kérdező!
Tegyél ellene, ne itt siránkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!