Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lányt megcsaltak akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt megcsaltak akkor utána inkább barátot vagy csak alkalmi partnert keres?

Figyelt kérdés

Én fél éve próbálkozom ismerkedni egy lánnyal, és elvileg megcsalták. Nagyon megszerettem őt, probálom ezt kimutatni, kedvébe járni. De hiába, nem akar közeledni felém egy ideje. Eleinte igen, látszott a szemén hogy bejövök neki. Már kezdem kezdem feladni. Igazából normálisan közeledem felé, nem nyomultam, meg nem is csak szexet akarok tőle.

Szerintetek azért csinálja ezt mert nem akar barátot? Miért nem mondja megérteném....

Szerintetek is inkább alkalmikat akar most?

2019. dec. 25. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Fél év alatt nem sikerült ezt megkérdezni tőle? Mi honnan tudhatnánk, mit akar egy nő, akiről semmit sem tudunk azon kívül, hogy megcsalták?
2019. dec. 25. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Hívd el valahova

ha nem a válasz vagy ha magyarázkodik miért nem jó neki akkor nem érdekled úgy

2019. dec. 25. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!