Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megismert már valakit ezen az oldalon keresztül és utána alkalmi kapcsolat alakult ki?
Figyelt kérdés
Úgymond összejártatok szexelni. Ha igen, akkor hogy találtatok egymásra? Megbántad-e?
24F
2018. aug. 22. 16:42
1/10 anonim válasza:
Nem hogy itt de máshol sem. A netes ismerkedés szerintem halott dolog.
2/10 anonim válasza:
Előfordult, igen. És volt, ami különösen is élvezetes volt :).
De nehezen alakul ez ki, ritkák az olyan lányok, akik komolyan is gondolják :).
3/10 anonim válasza:
Igen talaltam innen lanyt es nem bantuk meg. Ha lenne megint valaki, biztosan belemennék.
25F
4/10 anonim válasza:
Privátban leírhatnátok nekem a sztoriját. Én kapcsolatban vagyok jelenleg, így tényleg csak a szimpla kíváncsiság hajt, hogyan alakul ki innen szexkapcsolat.
5/10 anonim válasza:
Csak szexre nem, de nem is arra mentem. Kiderült, hogy közel lakunk, találkoztunk és járni kezdtünk. 7 hónapot voltunk együtt és természetesen az alatt elég sok finomságot csináltunk. Sajnos vége lett, én szúrtam el, ez van.
Külön nem keresek itt lányokat szexre, de ha összejön, hét egye fene :) 28/f
6/10 anonim válasza:
Nekem egyszeri alkalmi szexem volt már innen, de folytatást nem akartam, annyira nem jött be a csaj.
22/F
7/10 anonim válasza:
Igen. Itt beszélgettünk mindenféléről. Nem egy alkalomnak indult, de olyan gyengén teljesített a srác, hogy menthetetlennek találtam kapcsolatra. Van, amikor van módöősszeszokni. Na, itt nem volt. Minősíthetetlen volt.
9/10 anonim válasza:
A megismerés módja a levelezés, aztán a találkozás, aztán a szex. Aztán jöhet a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!