Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak elfogadnátok ezt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak elfogadnátok ezt az ajánlatot egy lánytól? (a szitu lent)

Figyelt kérdés
19/l szeretne a párjától gyereket de a párja hallani se akar róla pedig már éve igérte és mindig hazudott. Lánnyal benne lennétek egyéjszakás kalandba hogy beléélveztek de aztán soha többet nem látjátok?
2019. dec. 28. 15:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy ilyen felelőtlen. Egy gyerek sok gonddal, lemondással jár. Várj még vele pár évet. Különben is, ha a párod semmiképp se akar, a felcsináló meg lelép, mégis miből fogod felnevelni egyedül a gyereket? Nem hinném, hogy 19 évesen annyid lenne...
2019. dec. 28. 16:01
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Ezt most nem teljesen értem. Van egy párja a lánynak, aki nem akar gyereket tőle, és a lány egy másik férfivel fekszik le, hogy teherbe essen? És utána a párjára fogja, hogy tőle van a gyerek? Vagy hogyan kell ezt érteni? Bocs, ha rosszul értettem valamit.
2019. dec. 28. 16:04
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Nagy eséllyel egy alkalomtól nem lesz terhes... Szóval addig kéne próbálkozni amíg biztos nem lesz.

De nem tudom képes lennék-e ott hagyni valakinél a gyerekem csak úgy.

Szerintem nem.

2019. dec. 28. 16:07
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
A lófhaszt, hogy aztán én fizessem a pulya gyerektartását 18 évig. 😅😅😅
2019. dec. 28. 16:09
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
Utána meg fizethetem a gyerektartást, mi? :DDD
2019. dec. 28. 16:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Lebet, hogy hülye vagyok, de ennyire azért nem. A vége az lenne, amit írtak, még nekem kellene fizetni a gyerektartást. Meg bonyolultabb ez annál, hogy "csak a gyerektartást kell fizetni", előbb-utóbb kitudódna, hogy nem a lány párja az apa, aztán jönne a veszekedés, balhé. Nem hiányzik az ilyesmi.
2019. dec. 28. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyen aljas dologra lenne képes a párjával/a biológiai apával és a gyerekkel szembe az inkább ne szüljön!!!

Pláne ne 19 évesen. 3 életet tennél tönkre, + lehet,hogy a sajátodat is. Honnan jutott eszedbe ilyen baromság?

2019. dec. 28. 17:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek azokkal, akik szerint ez veszélyes játék. Sok olyan eset van, amikor a nő csak donort keres és akkor és ott ezt komolyan is gondolja, csak aztán idővel változik a véleménye és igényt tart a gyerektartásra. Viszont létezik ma már férfi fogamzásgátlás is, persze ezt nem feltétlenül kellene megosztani a lánnyal.:)
2019. dec. 28. 18:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak ha a csaj legalább átlagosan intelligens, és egészséges.
2019. dec. 28. 20:37
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
igen, de csak a pasi egy f*fej, különben ez nagyon g*ciség.
2019. dec. 28. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!