Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hiba lenne ha megtenném? A fájdalom vezérel és nem tudok épp ésszel gondolkodni.
Rossz anyagi helyzetben élünk, az egyik szerettem elveszítettem.
A szegénységet okolom a haláláért.
Egy gazdag ismerősöm szexért cserébe pénzt kínált. Több milliót.
Ti elfogadnátok?
Vissza már nem tudom hozni de a fájdalmamim ezzel gyógyítanám.
Mi erről a véleményetek?
Én most nem tudom mi a helyes, mi az erkölcsös,nem érzek a fájdalomon kívül semmit.
A pénz még sosem hozott vissza senkit a halálból! De a halál szájából sem!
Oké, nagyon rossz mikor nincs pénzed bizonyos gyógyszerekre vagy kezelésekre. De nem értem, hogy mitől lenne neked jobb ha most pénzt szereznél, főleg ilyen módon..? Egy leejtőre lépsz ha ezt megteszed, amitől csak mégnagyobb bűntudatod lesz.
Elkéne fogadni a helyzetet. mert azt aki elment vissza már nem hozod, de a pénz biztos nem fogja a bánatodat megszüntetni, sőt.
Próbálj tovább lépni és ami a legfontosabb, tanulni belőle! Keress + bevételt de ne igy! Tegyél félre egy kis pénzt, hogy máskor te tudj segíteni a bajba jutottan.
Nem érdemes a múlton rágódni, hidd el, inkább tanulj belőle. És ezt úgy mondom neked, hogy majdnem mindenkimet elvesztettem fiatalon!
Senki nincs olyan hülye, hogy milliókat fizessen egy szexért.
Át fog verni, kapsz 20 ezert azt elküld a p_icsába.
Ügyvéd?
A prostitúció nem legális.
Had válaszoljak egy klasszikus viccel. A pasi megkérdezi egy nőtől a bárban lefeküdne-e vele 100 millióért. A nő először felháborodik, majd gondolkodik 100 milla mégiscsak 100 milla és igent mond. Mire a pasi megkérdezi, okés és egy 1000-sért? Erre a nő, na de minek néz maga engem? A pasi: hogy maga mi azt már az előbb megtárgyaltuk, most már csak az árról alkudozunk.
Ügyvéd? Hehe. Nem fog több milliót ajánlani, egy millából 50-60 k.vát kap, de még minőségi primőrből is 15-20-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!