Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mell-nagy fenék kombó miatt elutasítanátok lányt?
Figyelt kérdés
Arcra és testre szép vagyok(nem én mondom ezt, hanem mások is) viszont elég pici a mellem. Nem lóg, szép formás(már amennyire egy pici mell lehet) de engem akkor is zavar, és nem is tetszik. A fenekemet nagyon jónak mondják, meg én is meg vagyok vele elégedve, de azért kicsit furcsa úgy az összhatás hogy pici cici, nagy fenék. Eddig még nem utasítottak emiatt vissza, de azért engem zavar. Mennyire zavarna titeket ez az "összkép" egy lánynál?2019. dec. 27. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!