Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet izomláz a popsimban az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet izomláz a popsimban az anális szextől?

Figyelt kérdés

Tegnap sokáig csináltuk és ma egész nap éreztem, nem fáj csak olyan furcsa érzésem van.

Punciba még sosem éreztem hasonlót, azt olvastam az más fajta izomzat. Nem hiszem, hogy aranyerem lenne, nem érzem, mert tapogattam, lehet tényleg izomláz? Mit tehetek, hogy legközelebb ne legyen? Lehet idővel megszokja a fenekem és nem érzem majd?

2019. dec. 20. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak ledörzsölődött a hámréteg?

Használjatok elég síkosítót!

2019. dec. 20. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Igen, nekem plugtól is volt. Mondjuk azért, mert szokatlan érzés volt, és állandóan helyezkedtem miatta, illetve befeszítettem a seggemet.

Nem baj, legalább megvolt az edzés illúziója. XD

2019. dec. 20. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem izomláz inkább a hámréteg sérülése - síkosító, síkosító, síkosító. Érezhetsz kezdő aranyeret is, nem fog elsőre kitüremkedni.
2019. dec. 20. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Privátokra nem válaszolok.

Nem kellett szorítani, csupán fura érzés volt, és akaratlanul, ok nélkül befeszítettem.

2019. dec. 20. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
14%
Majd megfogod szokni, mert úgy kitágulsz hogy állandóan befosol.
2019. dec. 20. 21:12
 6/6 orton ***** válasza:
100%
Izomlaz? A zaroizmoknak? Ketlem. Max kis felsertes lehet vagy csupan "faj" a hasznalattol.
2019. dec. 21. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!