Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (24+)! Ha kiderülne az új barátnőtökről, hogy szűz, örülnétek/nem örülnétek/nem változtatna semmin?
Én az igazira vágyom.
Ő tudja, hogyan bánjon velem és legfőképpen tudja, hogy mit akar és mit nem, amihez elengedhetetlen a múltbéli tapasztalatok sokasága, mert az alapján fejlődünk.
Sosem vonzottak az ártatlan, alárendelt, félénk lányok, mert nem szeretnék senkit irányítani.
Márpedig aki huszonévesen ott tart, hogy sosem volt együtt senkivel, nagy eséllyel passzív, döntésképtelen, félénk lány, akinek domináns, erős férfira van szüksége ahhoz, hogy egyáltalán haladjon valamerre.
Semmiképp sem az a független, erős, szexi nő, aki hozzám passzolna.
Nem a szüzesség probléma, hanem az a sok minden egyéb dolog, ami idáig vezetett.
Önmagában még vonzó is lenne, hogy senki más nem járt benne, de a történet nem ennyiből áll.
25F
Örülnék neki, de az én válaszom nem éppen számottevő, mivel sajnos közel 30 évesem még nem volt közelebbi kapcsolatom nővel. Ha egyszer lenne, jobban örülnék, ha ő is a magamfajta emberek közül kerülne ki, nem pedig azok közül, akiknek már volt 15 aktusuk, meg 20 barátjuk.
Ha téged nem zavar, hogy én is kezdő vagyok közel a 30-hoz, akkor beszélhetünk a dologról. :) Nem egyből, előtte megismerjük egymást, randi, közös programok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!