Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vaginális és a G pont orgazmus ugyanaz, vagy különböző?
Én férfi vagyok, nem gondolnám magam bénának, de nyilván sosem fogom úgy ismerni a női testet mint egy nő. Ezért nem régiben elkezdtem kicsit beleásni magam a női orgazmusokba, de annyira homályos az egész, s mielőtt lesajnálóan legyintetek rám, had magyarázzam el.
A clitoris orgazmusról elég sok leírás van, legkönnyebb elérni, tudományosan is "bizonyított"
Viszont sokat hallunk ugye a vaginális és a G-pontos orgazmusról. Az a probléma, hogy ezekről nincs konszenzus tudományos körökben. Egy csomót olvastam róla, de legtöbbször csak hülye női magazinok írnak össze vissza mindent.
Így titeket nőket kérdeznélek! A kettő között van különbség? Akinek vannak ilyen orgazmusai, hogy éri el, kézzel, játékkal, milyen pózban?
Kezdjük ott, hogy nincs minden nőnek vaginális orgazmusa. Ha a tudományos alapján kérdezed, az orgazmus az fejben dől el. Van aki a hüvelyt érő ingerek hatására is képes eljutni a csúcsra, más meg nem. Teljesen más mindenkinél van akinél "enyhébb" a hüvelyi (és akár sűrűn ismételhető), másnál ugyanolyan. Mindkettő teljes értékű.
Univerzális leírás nincs mindig az adott partnereddel tapasztalt ki, hogy neki hogyan, miként a legjobb.
Sajna nőként se tudok sokkal többet a témáról, mert nincs orgazmusom soha. Vagyis azt hiszem, hogy nincs.
A G pontomat jól ismerem, ha kellő fokú a szenvedély és azon a ponton lökdös a hímvessző, akkor minden lökésre óriási mennyiségű váladék ömlik ki és közben olyan érzésem van, hogy abból a pontból ered, ahol a G pont van, de biztosan nem tudom, mert olyan nagy a mennyisége, hogy kizúdul a hüvelyemből. És ez mégse orgazmus, nálam nem jár együtt orgazmussal.
Van a másik, amikor a legjobb résznél és mindig a legjobb résznél, amikor úgy érzem, hogy ez őőőőrület és most fogok felrobbanni a gyönyörtől, hirtelen egyetlen pillanat alatt vége és semmi mást nem érzek, csak a csömört. Ilyenkor érzéketlenné válok, már nem lehet felizgatni vagy csak sok munkával és hiányérzetem van. Ez orgazmus lenne? Mert ha az, akkor miért jár hiányérzettel? Mégis ugyanaz az érzés, mint amit mások állítanak arról, hogy mit éreznek orgazmus után. Teljes elerőtlenedés. Holtpontnak is hívom.
Egyszer volt maszti közben a hüvelyemben önkéntelen rángatózás, de akkor a csiklómat ingereltem és úgy következett be. Meglepődtem, mert nem számítottam rá, korábban nem volt és többé soha nem ismétlődött meg, de amúgy feleannyira se volt jó érzés, mint egy sima összeolvadás azzal, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!