Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti támogatnátok hogy ilyenre megcsináltassa a cicijét a barátnőtök?
2019. dec. 27. 12:57
1/6 anonim válasza:
Én nő vagyok de nekem tetszik. Akinek tenyleg ennyire kisfius cicije van es o jobban erezne magat az uj mellekkel az szerintem nyugodtan csinaltassa meg. De tenyleg csak akkor ha o igy akarja!
2/6 anonim válasza:
Ha ő szeretné akkor igen, ettől nekem még úgy is tetszene ahogy van - nem két db mellből áll egy nő. Ha viszont ez a vágya akkor nem akarnám mindenáron lebeszélni róla, az ő teste, az ő döntése. Ha a döntést meghozta nekem a "dolgom" annyi lehet hogy támogassam benne (nem az anyagiakra értettem).
3/6 anonim válasza:
Én nem! Nekem a természetes tetszik, még ha kisebb is. Nekem kimondottan a kicsik tetszenek. Nem mondom hogy amit a videón mutattak az nem tetszik, de az már nem természetes.
5/6 anonim válasza:
Nekem mindegy milye. A cicije,ha a feneke szép kerek. Én is inkább a kissebb cicit preferálom. A nagy lógós nekem annyira nem vonzó. Én nem támogatnám ezt a nagyítsuk dolgot.
6/6 anonim válasza:
Én nem szereted a mű lufikat, de ez még a normális amit csináltathat.
Ez a cici csináltatás is pont úgy jó mint a fog pótlás, hogy jó legyen de ne feltűnően óriási legyen.
Normális keretek közt izlésesen ha megvan csináltatva az elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!