Támogatnátok, hogy Duke Nukem legyen Magyarország új miniszterelnöke?
Kritizálnák bármiben, csak legyintene, hogy "Damn, I'm good!" (Fenébe, jó csávó vagyok!)
Beszólásai ilyenek lennének:
"It's time to kick ass and chew bubble gum, but I'm all outta gum!" (ideje pár embert seggbe rúgni és rágózni, de kifogytam a rágóból!)
Felkapna egy menő stukkert és azt mondaná "Hail to the King, baby! (Éljenezd a Királyt, bébi!")
Mindezek mellett megvédené a bolygót űrlény invázióktól, és a nők jogaiban is eljárna: "Nobody steals our chicks, and lives!" (Senki se lopja el a csajainkat, és éli túl e tettet!)
Inkább Postal Dude, ő nagyon ért az aláírásgyűjtéshez, simán összeszedné a kellő számú ajánlást:
HAIL TO THE KING, BABY! :)
Amúgy nem lesz miniszterelnök, mivel Duke az USA elnöke akar lenni. :)
#7 Az Johnny Sins, nem?
Én amúgy támogatom Duke Nukemet, ő tuti bevezetné a tisztességes születésszabályozást ("You're an inspiration for birth control!")
Postal Dude se rossz, ő lehetne az alelnök.
Akik ilyen semmirevaló kérdésekkel devalválják a gyakorikérdések.hu működését....azokat ki kéne zárni.
A Föld nevű bolygóról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!