Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ciki az, ha egy pasinak gumiba nem teljesen kemeny a farka, es nem is tud elmenni benne?
Nem ciki, nem igazan tudsz mit tenni ellene. Igazabol meg tudom erteni ezt, nem valami kenyelmes es izgato dolog az ovszer:D en talalkoztam mar tobb olyannal akinek fel se allt benne vagy nem volt olyan kemeny mint anelkul. Nem hiszem hogy szakitanek, pl parom se szereti (mondjuk nem tudom hogy neki is ilyen problemaja van e vagy csak a kevesbe intenziv erzes miatt nem kedveli)
Mi megszakitassal szoktunk szexelni ami nyilvannem optimalis megoldas annyira ( bar nekem az atlagnal kisebb eselyem van a teherbe esesre, nehezebb lenne osszehozni a gyereket- foleg emiatt merem bevallalni ezt igy). Lassan majd hormonmentes fogamzasgatlo utan nezek/kerdezek. Hosszabb tavon nyilvan biztonsagosabb
Nem ciki, ha a partnered a csúcsra juttatod - mást nem akkor utána majd orálisan juttat el a csúcsra, a lényeg hogy ne görcsölj, hanem érezzétek jól magatokat.
Tipp: cserélj nagyobb átmérőjű óvszerre, s ne azon parázz hogy áll-e vagy sem, hanem hogy a partneredre figyelj és csináld úgy, hogy élvezze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!