Felvettek az NKE-NETK karára és az egyetem aug 8-11 rendezi meg a gólyabálát. Nincs egy ismerősöm se aki egyátalán az egytemen tanulna tovább és maga a helyszín is (Tata) teljesen ismeretlen számomra és elég messze van. Érdemes-e így elmenni?
Figyelt kérdés
Alapjában véve gyakran bulizok, de a saját baráti körömmel és eléggé félek, hogy egyedül nagyon furcsa és kellemetlen lenne az egész, másrészről viszont egyszer gólya az ember...2018. júl. 28. 23:58
1/8 anonim válasza:
Ne menj el, minek? Beb...ni otthon is be lehet.
2/8 anonim válasza:
A gólyatábor pont azért van, hogy ismerkedj. Másrészt egy csomó hasznos infót is megtudhatsz a felsőbbévesektől az iváson kívül. Anno én se ismertem senkit, de a gólyatáborban köttettek olyan barátságaim is, amik az egyetemen után is tartanak.
3/8 anonim válasza:
Én sem mentem az enyémre, és nem bántam meg egy percre sem. Ha nem akarsz, nem kell és kész.
4/8 anonim válasza:
Nagyon sokat nem vesztesz vele, ha kihagyod. Inkább az ivásról és a dugásról szól, mint az ismerkedésről. Bár attól függ, mi a célod.
6/8 anonim válasza:
Erdemes elmenned, hiszen az a lenyege hogy ismerosoket szerezz:)
7/8 anonim válasza:
Van valakinek esetleg személyes tapasztalata NKE gt-al kapcsolatban?
8/8 anonim válasza:
Aki nem ismer senkit es szeretne legalabb egy ismerost, az dobhat egy uzenetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!