Mit irjak egy ismeretlen lanynak?
Kedves "Klára"!
Lévén, még soha nem csináltam ilyet, el sem hiszed, mennyire nehéz és furcsa ez a szituáció számomra, kiváltképp, mivel nem vagyok az internetes ismerkedés híve.
Viszont, mivel ez a legegyszerűbb módja annak, hogy felvehessem veled a kapcsolatot, s esetleg- ha úgy adódna- később személyesen is megismerhesselek, szembemenve elveimmel bátorkodtam írni neked.
Nem tudtam mást tenni, hiszen megbabonázott a látványod, nem szeretnék sablonosnak látszani, de ez az igazság.
Bízom abban, hogy nem zárkózol el az ötletemtől, s ezt a nehézkes, gyerekes kezdést egy kellemes pohár üdítő és egy finom sütemény követi majd valamelyik délután, miközben egy jót beszélgetünk!
Addig is, maradok üdvözlettel! :)
Annyit még hozzáteszek (2. hozzászóló), hogy amennyiben nem akarsz nyílt lapokkal játszani, ezerféle "ügyesség" van, hogy előkészíthesd a terepet egy mielőbbi, személyes találkozásnak.
Persze, ehhez nem árt tudni életkort, azt, hogy honnan ismered, s azt, hogy mekkorák az elvárásai, lehet, hogy az is megfelel, amit az első válaszoló írt.
My name is Ahmad, I'm from Bagdad
Garantált siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!