Tényleg találtatok valakit? Hogy alakult?
Szitu a következő:
Nagyon mehetnéked van, moziba mennél. De senki nem ér rá a baráti társaságodból.
És nem egyszer láttam már, hogy kiírják itt idegeneknek, hogy eljönnél-e...
Érdekes :)
Ki vállalná be? Szerintem én ilyet nem tudnék :D
22/L
Engem zavarna egy "randomtali", ha nem ismerem az illetőt.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én biztos nem vállalnàm be, mindig is idegen volt számomra ez az internetes ismerkedés/ idegenekkel találkozgatàs..
22L
Én még nem csináltam ilyet, de simán elmennék. :D Mondjuk fiú létemre annyi előnyöm van, hogy kevesebb retard akarna találkozni, a lányoknak gondolom jobban kell vigyázni kivel mennek és hova.
Én szeretek idegenekkel ismerkedni, lehet a végére tök jó haverok leszünk vagy valami, de ez az oldal nem épp a legalkalmasabb rá, tekintve hogy a felhasználók fele 80-as IQ körül mozog.
80-as átlag IQ..
háát..egy nullát elírtál?
Haaat... Ha csinálnék is ilyet, tuti váltanék "pár" szót azért az illetővel. Én valamiért félnék, olyan sok rosszat lehet hallani manapság. Pont ezért nem valószínű, hogy ilyet tennék :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!