Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint az orál nem szex, azok szerint nem is számít megcsalásnak?
Mert szerinted csak a szex megcsalás?
Akkor egy rossz szavad nem lehet, ha a csajoddal smárolunk, elvégre az nem szex. ;)
Nálam egy csók is megcsalás.
Igen az.
Nálam a hagyományos vaginalis szex a szex
A többi csak extra de nem olyan értékű mintha puncit kapna
N
Sztem az orál is szex, és már az is megcsalás.
L
Az is szex (orális szexnek hívják, nem értem miért kérdés ez:D) viszont előbb meg tudnám bocsájtani a páromnak, mintha szex is történt volna. Szóval nálam ez ‘enyhébb’ fokozata a megcsalásnak. A csók is ilyen, azt valószínűleg megbocsájtanám
L
Forditsuk meg a dolgokat. Te + én egy pár vagyunk. A barátnőd vígan cumizza a farkam, én meg nyalom a csajt mint Lassie a mézes kanalat, te meg mondjuk bejössz a szobába. Akkor ez neked tök természetes?
Hisz úgy is téged foglak este megdugni. 🤷🏼♂️🤦🏻♂️
Nem értem hogy miért olyan nehéz többeknek kérdést értelmezni. Akkor értelmezzük együtt. Úgy kezdődik, hogy "Akik szerint az orál nem szex". Tehát azokhoz szólt a kérdésem, akik szerint nem az. Ebből értelemszerűen jön, hogy szerintem az. Ha én magam is úgy gondolnám hogy az orál nem szex, akkor nem tenném fel a kérdést nyilván, mert akkor érteném azt a fajta gondolkodásmódot.
(Szerintem már egy csók is megcsalás.)
Ezért lettem volna kíváncsi arra, hogy akik az orált nem tekintik szexuális tevékenységnek, azok akkor nem ia akadnának ki ha a párjuk úgy csalná őket hogy csak orálisan van együtt mással? Azért az kemény hogy nagyjából senki nem tudott értelmezni egy teljesen egyszerű kérdést. Annyiban is hagytam, de így már muszáj volt megnyilvánulnom a témával kapcsolatban, hogy még három évvel a kérdés után is jön egy értetlenkedő válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!