Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mi számit durva szexnek?
Durva szexnek szerintem az számít amikor már annyira vadul valaki, hogy nyoma marad a másik testén akár a kezén egy egyszerű megszorításból fakadóan. Ami számomra durva kategóriában tartozik: lefogás, leszorítás, hajtépés, fenekelés, pofozás, fojtogatás stb.
Személy szerint én ezeket visszataszítónak tartom nem tudnék erőszakoskodni egy lánnyal szemben így maximum a fenekelés és egy enyhe hajhúzás belefér.
Kutya pózban,gyorsan,durván csinálni,lightosabb bdsm(kikötözés,fenekcsapkodas,olyan is volt hogy en voltam kikötözve:D).
Ennél durvábban már nem élvezem a szexet,most éppen ezért nincsen parter hozzá.A lány akivel majdem összejött a dolog,azt akarta hogy a számba pisilhessen,na akkor mondtam nekem ez már sok...
19/f
Kötözés, bilincs, fenekelés belefér. Ami már nem fojtogatás, pofon, szárazon behatolás
25N
Tényleg eléggé változó, hogy ki-mit ért durvának. Volt olyan lány, akinek egy kis hajtépés is már fájt, pedig előtte előadta, hogy mennyire keményen akarja.
Nálam a durva a pofozás, ököllel ütés, fojtogatás, nagyon durván lenyomás és ilyesmik. Ami már tényleg fáj és beindít. Meglepő, hogy könnyen találni ilyen lányt.
van akinek a durva szex bejönn van akinek nem annyira. Nekem is bejönn és imádom ha durván bánnak velem, pedig már anyuka vagyok, de mégis.
Pofozás, kikötözés , fenekelés nyilván igen, ami határ esett az talán áram meg ilyesmi. Attól nagyon félnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!