Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erényövet karácsonyra?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erényövet karácsonyra?!

Figyelt kérdés
A barátnőmnek sikerült meglepnie az idei karácsonyra egy erényövvel. Előtte soha nem volt ilyenről szó, még ezt az oldalát nem ismertem. Közölte, ha tetszik, ha nem, viselni fogom, nem azért vette, hogy a kukában landoljon. Nagyon kiakadtam rajta. Mit csináljak?

2019. dec. 24. 20:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#19 #20

A fémeket is szét lehet szedni egy kis ügyeskedéssel: A lakatot le lehet vágni erővágóval, esetleg a lakatnak a zár betétjét is ki lehet fúrni.

2020. jan. 18. 18:49
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy jo erenyovet csak tonkreteve lehet kulcs nelkol szetszedni.

Eleg stabil darabok.

2020. jan. 22. 18:35
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, de a tényleg jó, "szétszedhetetlen" erényövek nem is azok, amiket te vagy én vagy bárki pár dollárért megrendel. Azok általában nagyon drágák.

Az alap típus, amit az emberek 95%-a vesz online, könnyen szétszedhetők, ha nagyon kell. Mint előzőleg mások említették, ha máshogy nem, a lakatot vágod el.

De ez csak azok megnyugtatására, akik abban a téveszmében szenvednek, hogy az erényöv egy aljas cucc, amit egyszer rádraknak, örökre rajtad marad.

Valójában amint belemész, pont hogy te fogod kérni, hogy lehessen rajtad gyakrabban.

2020. jan. 22. 19:44
 24/24 anonim ***** válasza:

Az olcso darabok max elojateknak jok.

Ha komolyan gondoljatok erdemes beruhazni egy meretre keszitett komoly darabra.

Ha tobb napra rendszeresen hordjatok akkor erdemes raaldozni.

2020. jan. 22. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!