Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényövet karácsonyra?!
Figyelt kérdés
A barátnőmnek sikerült meglepnie az idei karácsonyra egy erényövvel. Előtte soha nem volt ilyenről szó, még ezt az oldalát nem ismertem. Közölte, ha tetszik, ha nem, viselni fogom, nem azért vette, hogy a kukában landoljon. Nagyon kiakadtam rajta. Mit csináljak?2019. dec. 24. 20:39
2/24 anonim válasza:
Jobb ha felkészülsz, mert sok mindent nem tudsz még róla. 🤔
3/24 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből
4/24 anonim válasza:
hagyd neki :)
jo kis jatek, hosszu tavon elvezni fogod..
5/24 anonim válasza:
Mennyi pasi összetenné a kezét egy ilyen barátnőért... :)
6/24 A kérdező kommentje:
Muszáj volt felvennem. Két órát volt rajtam, holnap növeljük az adagot. Addig nem lesz szex, amíg legalább egy napig nem lesz rajtam. Nem tudom, hogy fogom kibírni.
2019. dec. 25. 22:53
7/24 anonim válasza:
Egyetértek #5-el, én is örülnék egy ilyen barátnőnek.
Szerintem próbáld ki, veszteni valód nincs vele. Ha mégsem jönne be (mondjuk egy hónapnyi játék után), akkor mond el neki, hogy így nem érzed jól magad és a kapcsolat rovására mehet. Ha megértő és szeret akkor el fogja fogadni.
8/24 anonim válasza:
Üdv a klubban. :) Velem második hete viselteti kisebb megszakításokkal. Kezdem megszokni. Neked is menni fog, kitartást!!
9/24 anonim válasza:
Szerencsés vagy! Gondolj rá h milyen sokan lennének szívesen a helyedben, menkkora mázid van egy ilyen bevállalós csajjal. Egy próbát megér, bajod tőle nem lesz. Azért ha normális a barátnőd, akor 1-2 hónap próba után egész biztosan átbeszélhetitek, hogy ez neked nem jön be. De 90%-ban biztos vagyok benne, h ha 1-2 hónapig rajtad lesz, akkor utána már te magad fogod kérni, h hordhasd örökre.
10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meggyőztetek. Ma napközben már egész nap rajtam volt az erényövem, csak éjszakára vesszük le. Már kezdem megszokni. Nemsokára éjjel-nappal hordani fogom. Kicsit furcsa még, hogy nem én rendelkezem felette, de ha a barátnőm kegyeiben járok, lekerül rólam és jöhet a szex. Önuralomra és a társam jobb megbecsülésére tanít. Nem is olyan rossz, mint gondoltam.
2019. dec. 26. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!