Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gond lehet belőle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond lehet belőle?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. 14-15 éves koromban amikor maszturbáltam többször előfordult, hogy amikor elélveztem a heréim felcsúsztak, vagyis eltűntek a zacsiból. Eleinte rövid idő után viszonylag könnyen visszamentek a zacsiba. Később már kicsit nehezebben. Kialakult bennem a tudat és már figyeltem rá és azóta is amikor maszturbálok és érzem hogy jön az élvezés, megfogom a heréim és nem is csúsznak fel. Közben szerintem a heréim még nőttek. A helyzet most az, hogy már egy ideje barátnőm van, és a napokban eljön az első szex is. Most attól parázok, hogy annyira izgatott leszek, és nem biztos, hogy arra tudok figyelni majd, hogy akkor is megfogjam a heréim amikor esetleg hamar bekövetkezik az elélvezés. Lehet bajom ha akkor is felcsúsznak és esetleg nem, vagy csak nehezen tudom visszahozni a zacsiba?

2019. dec. 23. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Az megszokott hogy elélvezés előtt picivel és elélvezéskor a herezacskó megfeszül és a herék feljebb csúsznak. De olyat még nem láttam hogy felcsúsztak volna, a herezacskóból eltűnve.
2019. dec. 23. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nos , hogy így van - e vagy nem , de erről azt halottam , hogy akiknek így felcsúszik a heréjük , azoknál nagy gyakorisággal fordulhat elő a korai impotencia lehetősége ! Remélem nem így lesz !
2019. dec. 23. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csúszik fel, a hasüregbe történő visszahúzás egy külön technika, hosszú gyakorlással érhető el (ld. szumósok, ugyebár nem lenne túl fincsi amikor a 150-200 kg-jüket "ráemelik" egy vékony ágyékkötőre).

Inkább csak visszahúzódik, de ott van az még a zacsiban :) Nem kell megfognod, visszakerül az helyére majd magától is az izgalmi állapot elmúlásával.

2019. dec. 23. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem némelyik pózban csúszik fel, de csak a lágyékomba. Onnan szimplán “lenyomva” újra a helyére kerül, és semmi baj sincsen belőle.
2019. dec. 23. 22:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig nekem régebben felcsúszott a testbe, eleinte még ha kicsit megnyomkodtam a farkam tövénél visszament a zacsiba. Később már nehezebben. Akkor alakult ki bennem, hogy megfogom. Már rég nem próbáltam, fogás nélkül élvezni.
2019. dec. 23. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is felszokott ritkán amikor hidegebb van, ne aggódj🙂úgy gondolom ez természetes jelenség lehet.

26F

2019. dec. 23. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!