Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kiábrándultam az anál miatt belőle? L
A barátom elmesélte ,hogy ő már próbálta anált és kérdezősködött engem érdeklne a dolog.. engem taszít az anál és kicsit felfodrult attól is a gyomrom,hogy ő próbálta,ráadásul gumi nélkül. Fogadok,hogy higénia nulla volt. Rettentő igénytelen dolgonak tartom. Próbáltam kifaggatni,hogy ő ezt igényli vagy mi? De azt modnta jaj nem igényli csak kérdezte,meg nem olyan jó élmény. Szerintem meg,ha kérdezte azért kérdezte ,mert akarja. Ha azt mondta volna,hogy vágyik rá akkor tuti dobom...Minek legyek vele,ha majd emiatt tuti félrelép előbb utóbb.
Teljesen kiábrándultam belőle...nekem olyan homár dolgonak tűnik egy hetero férfitól,hogy ezt akarja. Pedig amúgy naponta többször is együtt vagyunk normálisan punciba...nem értem komolyan ezt a pasit.
Egy kolléganőmnek, akinek két éves kapcsolata volt, ez robbantotta szét. A vőlegénye hazaállított egy műfarokkal,hogy a csaj őt azzal "kezelgesse", ha éppen kedve van.
A kolléganőm összetört lelkileg, azonnal szakított, és mostanra, bő egy év után van úgy lelkileg, hogy képes megint optimista lenni a férfiak terén.
Nem tudom Nálad is ez van-e, vagy a barátod Téged akar análisan használni,de ne engedd. Gusztustalan és nem heterós.
Igen, jól gondolod, hogy akarta volna, ha azt mondod izgat téged akkor már meg is járta volna a feneked a farka. De egyébként ostobaság amit írsz, hogy "nekem olyan homár dolognak tűnik egy hetero férfitól,hogy ezt akarja"
Lehet szeretni és lehet nem szeretni, de kiábrándulni valakiből emiatt gyerekes és értetlen dolog.
Én veled nem is járnék bár mekkora szuperstar lehetsz
F
Mindenki más, akik szeretik nyilván téged nem értenek meg, te meg azokat akik szeretik.
Azt meg csak te tudod, hogy ezt le tudod-e rendezni magadba, elfogadni és elfelejteni.
Az hogy ő mennyire akarja... hát jó kérdés. De mivel azt mondta nem igényli, ezért lehet el tudja fogadni hogy nem és kész. Lehet csak kíváncsi lenne rá, kipróbálná veled és ennyi.
1-es ez durva sztori..De amúgy nem őt kell popóba rakni,hanem engem akar. De fordítva talán még betegebb.
Biztosan nem fogom neki engedni. De azt állította végig,hogy jaj amúgy ő sem akarja csak érdekelte. Viszont én ezt nem tudom elhinni és ezen kattogok,ha akarja akkor inkább szakítok vele. Most hiába nyomja el ezt a vágyát,ha erre vágyakozik. Meg kicsit őgy lrzem,hogy hülyének néz vagy kihasznál vagy nem tudom,mert elég friss a kapcsolatunk és pofátlanságnak érzem,hogy ezt így direktbe ennyire az elején pár hónap után. Biztosan azt hitte,hogy olyan hülye liba vagyok,hogy majd azt mondom igeen igeen csináld? Vagy wtf? Meg kérdezősködött utána,hogy milyen extrém dolgokban lennék benne. Teljesen kiábrándultam bármennyire is gyerekenek hat ezt hallani vagy mondani,de eddig nem mutatott semmi ilyet magából.Amúgy a szexuális étvágya is nem normális,ahogy vége a szexnek már 3 perc múlva megint áll neki és ha 5x voltunk együtt akkor is.
Tudod mit? Szakíts vele!
Megérdemelne egy normálisabb barátnőt, te meg aludj még úgy 3-4 évet rá, mire párkapcsolatot kezdesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!