Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kiábrándultam az anál miatt belőle? L
A barátom elmesélte ,hogy ő már próbálta anált és kérdezősködött engem érdeklne a dolog.. engem taszít az anál és kicsit felfodrult attól is a gyomrom,hogy ő próbálta,ráadásul gumi nélkül. Fogadok,hogy higénia nulla volt. Rettentő igénytelen dolgonak tartom. Próbáltam kifaggatni,hogy ő ezt igényli vagy mi? De azt modnta jaj nem igényli csak kérdezte,meg nem olyan jó élmény. Szerintem meg,ha kérdezte azért kérdezte ,mert akarja. Ha azt mondta volna,hogy vágyik rá akkor tuti dobom...Minek legyek vele,ha majd emiatt tuti félrelép előbb utóbb.
Teljesen kiábrándultam belőle...nekem olyan homár dolgonak tűnik egy hetero férfitól,hogy ezt akarja. Pedig amúgy naponta többször is együtt vagyunk normálisan punciba...nem értem komolyan ezt a pasit.
"Megértem, hogy kiábrándító, tényleg az, ami nem esik jól, azt meg nem kell erőltetni, ergo, ha nem tudsz rá úgy nézni, vagy úgy közeledni, lehet hogy tényleg nem kell erőltetni"
Az első 'erőltetni' az anál szexre vonatkozik. Értő olvasás, he? :D
Kérdezőnek: az azért sokat elmond, hogy a megbeszélés helyett, inkább a GYK-ra irogatsz számodra fontos dolgokat ahelyett, hogy a barátoddal beszélted volna meg. Úgy látom azóta sikerült túl lendülni ezen az akadályon. Továbbra is azt mondom, hogy rosszul döntöttél és inkább szakítanod kellett volna. Őszintén ki akarna olyannal együtt élni, aki már egy kérdés miatt is rögtön a szakításon gondolkodik?
Elég magas lovon ülsz ám. Holott az eddigiek nem egészen bizonyítják, hogy valóban ott ülnél. Párkapcsolati kérdéseket inkább mással beszéled meg, mint a pároddal. A kapcsolatod is csak néhány hónapos, amivel egyébként nincs gond, de erre még nem verném a mellemet.
Biztosan meglepő lesz neked az a tény, hogy egyetemet végzett mérnök vagyok, akinek a karrierje komolyan ível felfelé és már eddig is komoly pályát írtam már le. Van egy feleségem, akivel 9 éve - képzeld - boldog kapcsolatban élek. Jah és mit ad Isten tőle bármit merek kérdezni, és nem a szakítás az első gondolata. Komoly, mi? Meg nem irogat párkapcsolati problémáról kérdéseket a GYK-ra. Elképesztő, nem? Nah, de van tovább is. Van egy gyönyörű és jól nevelt lányom. Továbbá van autónk, teljesen saját dunai panorámás lakásunk, komoly megtakarításunk, jó kapcsolatot ápolunk a távolabbi rokonokkal, stb.
Azt mondod, hogy én képviselem a sikertelent, a szerencsétlent, az elnyomottat, a nyomorúságot, no meg a kilátástalanságot? Wow, nem is tudtam. Akkor akik nem ilyenek, ők hogyan élnek?
Azt már csak záróakkordként írom le, hogy akinek már csak a személyeskedés maradt a tarsolyában, az ő maga is valahol belül tudja, hogy nincs igaza :).
Csak ismételni tudom magamat: buta liba vagy.
29F
Utolsó, te eldöntötted már kinek válaszolsz, mert kb két hsz-t is kevertél válaszodban?
Az "önéletrajzot" egy név nélküli oldalon nem kell erőltetni, mert itt minden hülye regényeket tudná írni arról, hogy ő az offline világban milyen elképesztően sikeres, és példamutató életet él.
No, a személyeskedést meg majd akkor hánytorgasd föl bárkinek, ha Te tudod mellőzni, ugyanis már az első kommentedben is bejátszottad
Mondjuk aki a kérdezőt egyből buta libázza, attól tényleg érdekes, hogy kikéri a személyeskedést
BTW
Az én véleményem az, hogy beteges dolog, de ha van egy deal, hogy ez nem lesz a kapcsolat része, akkor meg lehet próbálni
A többi meg kiderül
Érdekes, hogy ti sem a mondandómra reagáltok, hanem a kákán is a csomót keresitek.
Köadmin_user
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!