Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró/undorító számotokra ha egy lány puncija, feneke szeplős?
Figyelt kérdés
Le szeretném szögezni hogy szűz vagyok, sosem voltam még pasival, de nagyon félek hogy ez undorító lenne egy pasinak. Volt már barátom, őt nem zavarta, de még attól függetlenül bennem van ez a "félelem". Természetesen nem csak a puncim és a fenekem az, hanem a mellem, vállam stb.. Sehol sem annyira túlzottan, de azért eléggé látszik.2019. dec. 23. 11:38
1/16 anonim válasza:
Mutass képet, nem kell saját, csak hasonlót linkelj be, úgy könnyebb véleményt alkotni ;)
2/16 anonim válasza:
A felszínes majmokat zavarni fogja, az őszintén szerető férfiakat nem.
3/16 anonim válasza:
Szerintem az érdekes. Vagy semleges lesz a pasik nagy részének, vagy szexi. Rosszul nem jöhetsz ki belőle.
4/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezen múlna a kapcsolat.
6/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem!
(csak bátran...)
7/16 anonim válasza:
8/16 A kérdező kommentje:
11:46
Azért ennyire nem vagyok szeplős.
2019. dec. 23. 11:52
9/16 anonim válasza:
nekem pont hogy tetszene, de nekem a kis pontszerű anyajegyek is bejönnek
de gusztus dolga, ha egy olyan majommal hozz össze a Jóisten (ún. CEO of Heaven) hogy pont emiatt szakítana veled ez van, ha tudnád hogy milyen dolgok miatt képesek szétmenni emberek
egyébként meg szerintem az elején (nem a legelején értsd néhány randi után) mondjad el a srácnak hogy nem csak az arcod a szeplős aztán ha őszinte és zavarja elmondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!