Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki az ha nem láttam még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki az ha nem láttam még meztelenül lányt?

Figyelt kérdés

Hiába probálkozom, engem egy lány sem akar megismerni igazán. Pedig már rohadtul vágyom arra hogy összeérjen a testem egy lánnyal.

Ti mit gondoltok egy ilyen fiúról aki már 22 éves?

2019. dec. 23. 09:37
 1/6 jdfGabrella ***** válasza:
100%
Nem
2019. dec. 23. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy neked kell egy kicsit többet bele tenni a dologba.Nem az kell, hogy téged ismerjenek meg, hanem hogy te őket. Aztán felkelted a figyelmüket úgyis.

Amúgy maga a látvány nem annyira jó. Hozzájuk érni jó.

2019. dec. 23. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem vagy egyedül a problémáddal. Vagytok így sokan. És sajnos, nem is tudok semmi bíztatót mondani, hacsak azt nem, hogy meg kell egy kicsit erőltetned magad, mert egy lány sem fogja felajánlani magát ruhanélküli szemrevételezésre. Ezt neked kell valahogy kieszközölni, quasi fel kell szedned egy csajt, az majd megmutatja a punciját is.
2019. dec. 23. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, ha egy nő testére vagy kíváncsi, előbb a lelküket kell meghódítanod, és ezt úgy mintha a teste sokadlagos lenne számodra. Ha a lelkét megnyerted, akkor láthatod csak a testét, és kerülhetsz a közelébe.

Még egy fontos dolog ehhez: ahhoz, hogy meghódíts egy nőt, még valakit el kell csábítanod: Saját magad! El kell érned, hogy azt mondd, gondold magadról, hogy ez egy "Belevaló férfi, büszke lehet magára!" Mert amíg úgy gondolkosz, hogy ez egy szegény lúzerke, aki még meztelen nőt sem látott, addig nem fogod tudni azt kommunikálni a nőknek, hogy Te vagy a főnyeremény.

2019. dec. 23. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem ciki.
2019. dec. 23. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de ne a bugyit akard már egyből levarázsolni. Először próbálkozz olyan ódivatú dolgokkal mint az udvarlás, bók, kedvesség, kommunikáció, szimpátia "felélesztése" a másik megismerése. Ja és ha ez megvan akkor a csók - ha jól csinálod akkor talán előbb-utóbb a bugyi is lekerülhet.
2019. dec. 23. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!