Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha nem láttam még meztelenül lányt?
Hiába probálkozom, engem egy lány sem akar megismerni igazán. Pedig már rohadtul vágyom arra hogy összeérjen a testem egy lánnyal.
Ti mit gondoltok egy ilyen fiúról aki már 22 éves?
Lehet hogy neked kell egy kicsit többet bele tenni a dologba.Nem az kell, hogy téged ismerjenek meg, hanem hogy te őket. Aztán felkelted a figyelmüket úgyis.
Amúgy maga a látvány nem annyira jó. Hozzájuk érni jó.
A lényeg, ha egy nő testére vagy kíváncsi, előbb a lelküket kell meghódítanod, és ezt úgy mintha a teste sokadlagos lenne számodra. Ha a lelkét megnyerted, akkor láthatod csak a testét, és kerülhetsz a közelébe.
Még egy fontos dolog ehhez: ahhoz, hogy meghódíts egy nőt, még valakit el kell csábítanod: Saját magad! El kell érned, hogy azt mondd, gondold magadról, hogy ez egy "Belevaló férfi, büszke lehet magára!" Mert amíg úgy gondolkosz, hogy ez egy szegény lúzerke, aki még meztelen nőt sem látott, addig nem fogod tudni azt kommunikálni a nőknek, hogy Te vagy a főnyeremény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!