Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenül alvó párok! Ruha nélkül könnyebb szexbe fordulni az ágyban? Összebújásnál rögtön felizgulás van?
Figyelt kérdés
Valami csábító sztorit írjatok már, mert megőrülök szex, érintés nélkül 2 éve.2019. nov. 26. 22:44
1/14 anonim válasza:
en ha cicit vagy ha mar szoros pinat latok attol felall. de melltarto nelkulcsak poloban vagy haloingben latom attol is felall
2/14 anonim válasza:
Elég ritkán aludtunk ruhában... De ha szexre került a sor és éppen ruhában voltunk, akkor kicsomagolásra került a leányzó... 😉
3/14 anonim válasza:
Amikor igy alszunk nyaron, akkor en mindig felizgulok, ha hozza nyomom magam :) Ez ledig eleg gyakran elofordul
Olyankor neki sem kell sok
L
4/14 anonim válasza:
Gyakran alszunk így. És igen, az esetek 90%-ában szex lesz belőle. Őt nagyon beindítja, főleg ha háttal vagyok neki, érzem ahogy a fenekemhez nyomódik. Akkor már tudom hogy lesz valami :D
5/14 anonim válasza:
Igen, a pasimmal ha meztelenül alszunk, és direkt oda szoktam nyomni a puncim a farkához, amitől persze neki is feláll, ettől mégjobban felizgulok, a legtöbb esetben szex lesz belőle.
6/14 anonim válasza:
Ritkán alszunk így, de ha igen akkor mkndig szex a vége.
L
8/14 anonim válasza:
Mivel mi 100%-ban meztelen alszunk nekünk abban van valami erotikus, ha köntösben, kombinéban vagy hasonlókban fekszem le.
De az biztos,hogy könnyebben megy a matatás ha meztelenek vagyunk.
9/14 anonim válasza:
Igen könnyebb. :). Mi mindig így alszunk egész évben f.
10/14 anonim válasza:
Nalunk 10bol 9 alkalommal szex lesz a meztelen alvas vege :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!