Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenül alvó párok! Ruha nélkül könnyebb szexbe fordulni az ágyban? Összebújásnál rögtön felizgulás van?
Mi nyáron szoktunk meztelenül aludni, télen viszont nem nagyon, úgyhogy van viszonyítási alapom. Szerintem statisztikailag kimutatható lenne korreláció a ruhadarabok száma és az aktusok mennyisége között. :D
Persze azért télen sem kell félni az elhidegüléstől, akkor is megtaláljuk a módját az együttlétnek, de nyáron szerintem több a teljesen spontán kialakuló aktus. Illetve gyakrabban fordul elő az is, hogy az egyik fél a másikat még alvás közben letámadja. :)
Én ha át megyek a barátom hoz mindig legalább bugyiban vagyok ő meg alsóba mert nekünk úgy kényelmes aztán úgy is több lesz bujásnál mert én pl nem bírom ki és ő sem főleg hogy provokálom és mikor leveszem a nadrágom hozzá nyomom magam stb aztán úgyis még kapom amit akarok és ő is. De még nem volt olyan hogy nem izgultam fel úgy hogy nem volt rajtunk semmi, volt olyan hogy egész nap kettesben voltunk és 10x ujjazott meg és 3x szekeltunk de nálunk egy menet 1 óra szóval ezt se lehet mondani hogy nem elégített ki eléggé
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!