Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítanak el a nők mert a szüleimmel lakom 27 évesen?
Azt honnan szedted, hogy egy pék 500 ezret keres, amikor jó ha megkapja a nettó 200-at? Egyébként én is villognék, ha anyámék fizették volna az egyetemet, meg a lakásomat is.
Szerintem az az életképtelen, aki össze-vissza szövegel, egyik mondata üti a másikat. El vagy te anyádék pénzén. Csá.
Megnéztem több pénzügyi szakértő előadását, személyesen is beszéltem mindjárt néggyel is, hogy jelenleg hogyan lehet saját ingatlanunk önerőből. Mindegyiknek az volt a vége, hogy szülői segítség nélkül kb 13 év alatt össze lehet szedni egy önerő árát, de csak akkor ha a fizetésedből egy forintot nem költesz. Az meg vicces, hogy te nem sértegetsz senkit, de azért mindenki életképtelen aki otthon lakik. Na ilyen bunkó partnerre se vágyom, inkább beugrok a kútba :D Mentegetőzz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!