Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért utasítanak el a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítanak el a nők mert a szüleimmel lakom 27 évesen?

Figyelt kérdés
Nem mindenkinek adnak érettségire lakást meg audit a segge alá.
2019. dec. 22. 13:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%
Köszönjük a kora délutáni provokatív és élet sajnáltató kérdésedet. Az ajtót jobbra találja csukja be maga után.
2019. dec. 22. 15:07
 12/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha tehetném ki is adnék egybe 30 milliót egy lakásért, aztán le van tudva, utána havi + 80-100 ezerrel, ha nem többel több pénz maradna a számlámom. Egyébként kérdező nem minden nőt zavarja, hogy otthon élsz a szüleiddel, csak az ilyen "kis lányokat" akik kefélni mernek, de a szülőkkel már félnek találkozni. Annak idején egy volt haverom is vitt haza csajokat, úgy, hogy az anyjával és a testvéreivel élt, ráadásul a ház úgy volt megépítve, hogy az ő szobájába az anyja szobáján át lehetett bejutni.
2019. dec. 22. 15:10
 13/25 anonim ***** válasza:
12%
Én is voltam már pasival, aki az anyjával élt. Mikor mentünk el, a konyhaaakból nézett, majd nem értette hogy miért nem vacsoráztam ott. Borzasztó kellemetlen volt.
2019. dec. 22. 15:19
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Beszédes tény, hogy az ismerőseim többsége örökség, vagy erős szülői segítséggel jutott saját ingatlanhoz, aztán ők osszák az észt az önálló életről azoknak, akik semmiféle segítséget nem kapnak. Egy albérlettel csak annyival vagy előrébb, hogy nem otthon laksz, és ennyi. Ha autód is van mellé, akkor lehet számolgatni, hogy mennyi idő alatt spórolsz össze egy önerőre. Nem mindenki keres nettó 800 ezer forintot.
2019. dec. 22. 15:20
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

"Én is voltam már pasival, aki az anyjával élt. Mikor mentünk el, a konyhaaakból nézett, majd nem értette hogy miért nem vacsoráztam ott. Borzasztó kellemetlen volt."

Biztos látta rajtad, hogy te sem tudsz semmit felmutatni.

2019. dec. 22. 15:24
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Költői kérdés! Visszakérdeznék. Miért voltál lusta tanulni? Miért álltál meg egy érettséginél? Viseld a tetteid következményét!
2019. dec. 22. 15:45
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

"Költői kérdés! Visszakérdeznék. Miért voltál lusta tanulni? Miért álltál meg egy érettséginél? Viseld a tetteid következményét!"

Akkor menj be egy pékségbe és cseszd le a péket, hogy miért állt meg annál a szakmánál. Utána ugyan ezt tedd meg egy szobafestővel is. Utána meg sírj, hogy se kenyér, se meszelt fal.

2019. dec. 22. 15:51
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
#17 Jó példa. Itt egy pék 4-500 ezret keres. Felesleges oltogatni azokat, akik amellett érvelnek, hogy ez gáz dolog 27 évesen. Ismerősöm 25 évesen vett lakást. Villamosmérnök, már 6-7 éve dolgozik. Igaz, nem 40 milliós lakás, csak 20, de önerőből. Minden amit itt felhoztok, csak kifogás, hogy megmagyarázzátok, miért laktok még anyucival.
2019. dec. 22. 16:06
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

Bárcsak nekem is olyan szüleim lennének, hogy mindent kifizetnek nekem, aztán fikázok másokat, mert nekik ez nem adatott meg :)

2019. dec. 22. 16:17
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 Nem fizettek sem nekem, sem ismerősnek semmit. Nem is fikázok senkit. Elmondtam, hogy felesleges kifogásokat gyártani.
2019. dec. 22. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!