Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mondanátok ilyet a lánynak, ha csak szexelni járnátok össze?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk és mondta, hogy változtassak magamon egy-két apróságot, hogy vonzóbb legyek.
Nem értem miért mondta, ha csak szexre kellek... nem mindegy hogy nézek ki, ha megvan az alap ápoltság?
2019. dec. 22. 12:38
1/5 anonim válasza:
Ezek szerint nem mindegy. Én csak nagyon óvatosan mondanék ilyet egy nőnek, inkább csak akkor, ha kérdezi, vagy valahogy ilyen irányba terelődik a beszélgetés.
2/5 anonim válasza:
Ha most arra gondolsz, hogy biztos azért mondta mert érez is valamit akkor tévúton jársz. Azért mondta mert önző kis pötch és a saját vágyainak akar még jobban megfeleltetni. Ha változtatni akarsz és építő kritikának fogod fel akkor jó. Ha olyan dolgot kért amit te nem akarsz megtenni mert idegennek érzed magadtól akkor közöld vele, hogy nem kötelező veled dugnia, menjen keressen mást ahogy te is találsz olyat akinek úgy van jó hogy vagy.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vettem sértésnek, csak meglepett.
Biztosra veszem, hogy semmi komolyat nem akar tőlem, mivel mérföldekkel jobbat kaphat bármikor mint én, szoli meg köröm ide vagy oda.
2019. dec. 22. 12:50
4/5 anonim válasza:
Már nem azért, de én inkább megharagudnék. Ha egy barát vagy haver mond ilyet akivel csak jóba vagyok akkor oké, lehet meg is fogadom némelyik tanácsát, de egy pasi akivel lefekszek közli hogy változtass valamit magadon hogy vonzobb legyél eléggé lehangoló. Most akkor hogy fekszik le velem ha nem tetszem neki eléggé, vagy szexre pont jó így is de az utcára már nem menne ki velem... Szerintem ez pont azt jelenti hogy nem vagyok elég jó neki, mert aki nekem tetszik az úgy jó ahogy van, nem akarom megváltoztatni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem utasított rá csak feldobta, hogy csinosabb lennék ha...
2019. dec. 22. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!