Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy a pàrom oda van a roma nőkért?
Rasszistàk kìmèljenek. Ès ha ez a "fètise" hogy kezeljem?Hogy tehetnèk a kedvère?
N
Mert igenytelen mint te. Sose láttam még ápolt, igényes csinos cigány nőt. 12-16 éves korukig szépek a lanyok de az bőven gyerek kategória. Utána szétesnek.
Te pedig azért vagy igenytelen, mert olyan pasival vagy aki más nők után csorgatja a nyálát, de neked ez nem probléma. És utánozni akarod őket. Az nem gond hogy nem szeret es nem tisztel?
Három dolgot tehetsz, az egyik hogy elmész szoliba, befested a hajad stb. - azaz görcsösen próbálsz megfelelni egy olyan ember vágyainak aki nem rád vágyik.
A másik, hogy ha te nem vagy roma, de a pasidnak ez a heppje akkor döntse el neki hogy mit akar - elküldöd a büdös pléhbe és legközelebb olyan pasit keresel aki rád vágyik.
A harmadik hogy bevesztek egy roma nőt harmadiknak, bár én a 2. megoldást javasolnám neked.
Nekem valamiért bejönnek. Tény, hogy fiatalon szebbek, 25-30 éves koruk között valami megváltozik bennük és elkezdenek csúnyulni. De szerintem is szépek. Az, hogy akarnak szopni vagy sem, az egyénfüggő. Találkoztam mindenben bennelevő és fadarab nővel is mindkét bőrszínben...
Kérdés kedves kérdező: esetleg a 3as felállást szereted, mert akkor bevehetnétek egy roma csajt aki szintén... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!