Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetnék olyan szenvedèly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék olyan szenvedèlyes mint egy roma nő?

Figyelt kérdés
Főleg roma nők tanàcsai èrdekelnènek. A pasimnak nagyon bejönnek az ilyen tìpusú nők. Trollok kìmèljenek, tiszta és civilizált nőkre gondolok.

2019. nov. 16. 08:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A szenvedély nem rassz kérdése. A párodnak kell kihozni belőled az állatot.
2019. nov. 16. 08:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kèrdezem hogy hasonlìthatnèk jobban egy cigàny lànyra?
2019. nov. 16. 08:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem belülről jön, ha megakarod játszani magad akkor megette a fene az egészet! Éveken, éntizedeken át szinészkedni akarsz? Ne tedd! F.
2019. nov. 16. 10:01
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Honnan jön ez az "olyan szenvedélyes mint egy roma nő" duma? Hetente többször felteszik ezt a kérdést, bár nem tudom hányan láttak már konkrétan roma nőt az ágyban. Nekem elég az amit az utcán látok, az alapján bottal se piszkálnám.
2019. nov. 16. 10:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kezd el mondani, hogy a rák egye ki a beled more.
2019. nov. 16. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt roma barátnőm! Még egy ilyen csajt nem találok az biztos! Én betudnálak tanítani mit hogy kell!
2019. nov. 16. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Te agyhalott!

Vetesd ki vagy 6 fogad, keveset fürödj, aztán máris olyan leszel.

2019. nov. 16. 14:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szolizz sokat... :D

Amúgy meg miért gondolod hogy a romák szenvedélyesek?

Ha nekem kéne tippelnem akkor azt mondanám hogy a romák laza szabálykövetése érvényes a szexuális felfogásukra is. Magyarul sokkal szabadabban élik meg a testi vágyaikat.

2019. nov. 16. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
A minap autóval jöttem a régi Balatoni úton, dohányoztam, elmélkedtem az élet nagy dolgain. Aztán a cigány prosti beüvöltött az ablakon: "nem akarsz b..szni egyet?" Én elküldtem az anyjába, de próbáld ki a pasidnál, hátha te szerencsével jársz!
2019. nov. 16. 23:10
 10/11 exronin ***** válasza:
100%

A szenvedély nem rasz kérdése. A roma nők, persze tisztelet a kivételnek, nagyon neveletlenek, bunkók, önzők, tanulatlanok és felületesek. Roma férfiként mondom ezt.

Igaza van a fenti kollégának, ha nem szenvedélyes a párod, te sem leszel az.

2019. nov. 17. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!